Brawo dla tych osób! Jeśli Polska jest nadal demokratycznym krajem to mamy prawo demonstrować, wyrażać swoje poglądy, pokazywać hasła i transparenty. Zawieszenie flagi na pomniku nikogo i niczego nie znieważa (o ile nie uszkadza nie ma mowy o wandaliźmie). Tymczasem wychodzi na to że żyjemy w jakimś zaświatku choć w centrum Europy w Państwie policyjnym. Wszystko zmierza do dyktatury
A czy ci z tą flagą to wystąpili do Miasta o zgodę na zakładanie flagi na pomnik? Jeśli mieli taką zgodę, to nie powinno być mowy o żadnym znieważeniu. Chyba, że takiej zgody nie mieli - wtedy działali nielegalnie i jak najbardziej sprawę należy wyjaśnić.
Ceniłam Panią bardzo, pani Profesor i na studiach i wiele lat po, była Pani dla mnie wybitnym filologiem, wielkim autorytetem... Gdy dziś zobaczyłam Panią na tych zdjęciach wszystko prysnęło. Jak mogła Pani się tak poniżyć biorąc udział w tej farsie... ;(
Co jest obraźliwego w tęczy........ludzie szukają wroga tylko po to, żeby się kłócić. Jak można wmawiać ludziom, że biała róża to symbol nienawiści i głupoty, że tęcza obraża i że białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne........
jak można znieważyć kawał metalowego odlewu ? Ludzie już pogłupieli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!