Pisać mandaty za wchodzenie na pomniki niech se flagi w domu wieszają zamiast firanek jak chcą kolorów.
A Kopernik, to do Małgosi podobno nawet się uśmiechnął. Wierzyć? Taak! We współczesnym świecie wszystko jest możliwe.
1. Oficjalne pismo do Policji.
2. Jest odpowiedź? Prowadzą na wniosek miasta?
3. Oficjalne pismo do miasta o to czy zgłaszało.
4. Jest odpowiedź? Miasto nie zgłaszało?
5. Zgłoszenie się do prokuratury z informacją o możliwości popełnienia przestępstwa przez podszycie się pod oficjalne organy miasta.
6. Prokuratura nie działa? Skarga do sądu o zaniechanie prowadzenia w ważnej sprawie społecznej.
I jak się uda przed sad za kłamstwo Policję, Miasto lub tego kto się podszył.
NIE POPUŚCIĆ KŁAMCOM i OSZUSTOM!
Skończcie z tym LGBT. Przecież tej farsy nie da się już oglądać. Nie chodzę po ulicach i nie krzyczę jestem hetero!
Chce się spotykać chłopiec z chłopcem, dziewczyna z dziewczyną. A niech to robią. Ale niech nie awizują tego przekonania w przestrzeni publicznej. Co mnie to obchodzi. Ale ktoś im pcha siano do kieszeni i robią z tego wielkie halo.
a czy pies się zgodził protestować -kto go o to pytał
Nie mogę patrzeć jak w całą tę farsę wciągane są dzieci. One nic nie rozumieją i nie powinny być wciągane w takie tematy. Nie jestem ani za ani przeciw LGBT, ale to już dla mnie dno!
Nie miał im kto zdjęć zrobić więc złapali kawałek zasłonki i już. Są fotki. Z dziećmi fotka i bez dzieci. W rozwianych włosach i nie. Co by ci ludzie w domu robili. Sama zgryzota. Teraz pokazali ich w prasie i mogą się z czegoś nareszcie ucieszyć. Piotrkowie giniesz?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!