Ceniłam Panią bardzo, pani Profesor i na studiach i wiele lat po, była Pani dla mnie wybitnym filologiem, wielkim autorytetem... Gdy dziś zobaczyłam Panią na tych zdjęciach wszystko prysnęło. Jak mogła Pani się tak poniżyć biorąc udział w tej farsie... ;(
A czy ci z tą flagą to wystąpili do Miasta o zgodę na zakładanie flagi na pomnik? Jeśli mieli taką zgodę, to nie powinno być mowy o żadnym znieważeniu. Chyba, że takiej zgody nie mieli - wtedy działali nielegalnie i jak najbardziej sprawę należy wyjaśnić.
Brawo dla tych osób! Jeśli Polska jest nadal demokratycznym krajem to mamy prawo demonstrować, wyrażać swoje poglądy, pokazywać hasła i transparenty. Zawieszenie flagi na pomniku nikogo i niczego nie znieważa (o ile nie uszkadza nie ma mowy o wandaliźmie). Tymczasem wychodzi na to że żyjemy w jakimś zaświatku choć w centrum Europy w Państwie policyjnym. Wszystko zmierza do dyktatury
Wszystkie panie włącznie z Pingot powinny ponieś karę brak kultury gdzie przy szkole takie cyrki
Małgorzatę Pingot wysłać na Białoruś niech tam wiesza sobie takie flagi. Stanowcze NIE dla ideologii lgbt w Polsce, a tym bardziej w Piotrkowie Tryb.
i pośród `protestujących` pani wykładowca. Wstyd, że niby wykształceni ludzie angażują się w prowokatorskie akcje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!