Nadgorliwość gorsza od - f a s z y z m u ....... a co ze złodziejem flagi, .......... a może czarny mercedes również kradziony, .............. i może jeszcze na prochach ? ? ?
Tłumy,poprostu tłumy chyba cały Piotrków tam jest,pewnie przyjechali jednym samochodem.Na zabawę do Grabicy więcej ludzi jechało w Polonezie niż ich pod tą komendą, ŻAL patrzeć poprostu ŻAL! Czy oni naprawdę są warci takiej uwagi?
zamiast firan powiescie sobie tenczowe firany w oknach jak jestescie tacy hepi
Brawa dla Pingotowej i pozostałych ............... liczy się przekonanie i odwaga ............. ukłony.
Nie miał im kto zdjęć zrobić więc złapali kawałek zasłonki i już. Są fotki. Z dziećmi fotka i bez dzieci. W rozwianych włosach i nie. Co by ci ludzie w domu robili. Sama zgryzota. Teraz pokazali ich w prasie i mogą się z czegoś nareszcie ucieszyć. Piotrkowie giniesz?
Nie mogę patrzeć jak w całą tę farsę wciągane są dzieci. One nic nie rozumieją i nie powinny być wciągane w takie tematy. Nie jestem ani za ani przeciw LGBT, ale to już dla mnie dno!
a czy pies się zgodził protestować -kto go o to pytał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!