Dziś rano poczułem, że jestem koniem. Proszę się do mnie zwracać Micha cha chał. Nie jestem narowisty i nikomu nie zagrażam. Niech nikt się ze mnie nie śmieje, bo będę się czuł poniżony. Pozdrawiam wszystkie klacze z Bogusławic! Do zobaczenia na Służewcu!
W tamtym tygodniu byłem wyrzucić śmieci i nie zamykałem drzwi. Wracam, a tu pokój przyozdobiony flagą. Na chwilę już wyjść nie można.
Ja rozumiem dlaczego te panie występują pod tęczowym czymś tam,na heteroseksualny związek nie mają żadnych szans,niestety.
Wstyd mi to co robią z tęczową flaga, wstyd mi co robią ze środowiskiem LGBT. Rozumiem, że każdy człowiek ma prawo kochać kogo chce i każdy człowiek może urodzić się nie w stym ciele, które zostało mu przypisane podczas narodzin (nie jest to zmiana płci, a jej korekta - nie ma farmokologicznego leczenia psychiki by dopasować się do ciała). Jednak po co jest afiszowanie tego wszystkiego i robienie wielkiej afery z niczego? Ok, związki partnerkskie czy małżeństwa, bardzo proszę. W sumie księża też mogą się żenić i nikt z tym bólu doopy mieć nie powinien. Jednak sam jako osoba z tego środowiska zastanawiam się na jaką cholere te wszystkie postaci, które tak walecznie biegają z tęczową flagą, robią kupę g przy wszystkich tych, którzy nie chcą by z tego środowiska robiono cyrk. Można być gejem i nie latać z siusiakiem na wierzchu po ulicy. W każdym środowisku znajdziemy ludzi skrajnych, ale większość ludzi są normalni i prości.
Mądrość zwycięży wtedy kiedy nie będzie takich akcji jak ta. Nic nie wnosząca propaganda. Skomlenie 5os. W 70 000 tys. Mieście. To jest fakt.
zastanów się - skąd jesteś na tym świecie i dokąd zmierzasz, co chcesz osiagnąć, a co bezpowrotnie zniszczyć!
Kiedyś ktoś dla jaj założył Kopernikowi maseczkę i nie widziałem tam manifestantki.Przecież chodzenie w nich to dopiero jest zacofanie.Pewnie sama chodzisz.Sam były minister zdrowia Sz. mówił że w niczym nie pomagają.
Na przyszłość, niech ci uczestnicy robią happening na Folwarcznej u M.Pingot albo przed domem któregoś z jej obrońców. Chojniak zatrudnia M.Pingot w komisji Alkoholowej i jeszcze jej za to płacą z pieniędzy podatników. Taka biedna a co inni maja powiedzieć? Piotrków nie chce LGBT. Jakby taka każdy chciał wieszać na pomnikach co mu się podoba to byłoby bezprawie. Nie chcemy lesbijek i gejów. Niech wyjadą na zachód do Niemiec albo do Holandii. Tam nawet mogą wziąć ze sobą ślub i adoptować dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!