metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcel ~Marcel (Gość)29.11.2024 11:43

PODATKI MIAŁY ZMALEĆ!! JA BYM PROPONOWAŁ ZŁOŻYĆ POZEW ZBIOROWY ODNOŚNIE ZWOLNIENIA MIESZKAŃCÓW PIOTRKOWA Z PODATKU OD NIERUCHOMOŚCI ZE WZGLĘDU NA ZANIECZYSZCZENIE POWIETRZA!!!

24

szanujeprezydenta ~szanujeprezydenta (Gość)29.11.2024 11:16

Drodzy Radni, jaki przykład dajecie młodym, awantury, przekrzykiwanie, cola, rękawice? Młodzi mają tak postępować? Tego od Was ma się nauczyć Młodzieżowa Rada Miasta???

94

oFca ~oFca (Gość)29.11.2024 11:15

W kasie miejskiej pusto.. nie ma pieniędzy, a tu darmowe przejazdy MZK, darmowe 30 min parkingi, itd.
I jak tutaj ma być dobrze? Zaczynamy dopłacać do coraz większej ilości uslug, a i miejsc parkingowych mało. Będzie biednie i wesoło..

85

szok!$! ~szok!$! (Gość)29.11.2024 07:19

Te SEMPY z RM chca utrzymywac miasto widocznie wylacznie z PODOTKOW. GRTULACJE !!!! Zeby zylo sie lepiej ale najwidocziej nie mieszkancom.

94

;) ~;) (Gość)28.11.2024 22:32

Panie Staszek. Chce Pan więcej wpływów do kasy miasta niech Pan w końcu coś zrobi, żeby do miasta ściągnąć nowych inwestorów.
Nie wiem czy Pan się na tym zna ale nowy inwestor to odprowadzanie podatków do kasy miasta, nowy inwestor to nowe miejsca pracy. Nowe miejsca pracy to mieszkańcy którzy odprowadzą podatki do kasy miasta. Nowe miejsca pracy to możliwość ściągnięcia nowych mieszkańców. Nowi mieszkańcy to więcej odprowadzanych podatków. Itd.

173

To uczyli się? ~To uczyli się? (Gość)29.11.2024 07:30

A ja w końcu chce informacje publiczna niech wszyscy radni przyznają czy skończyli humanum czy nie. Odwagi radni i prezydenci :)

130

Szum i tyle ~Szum i tyle (Gość)29.11.2024 10:01

To przekrzykiwanie było niepotrzebne. Nie dało się słuchać. Jakość transmisji też chyba po złości.

80

Gdzie tu logika ? ~Gdzie tu logika ? (Gość)29.11.2024 10:00

Czy ja dobrze zrozumiałem że wydali kasę ale nie dali pomysłu jak zarobić? No to chyba jednak populizm.

73

Taka prawda ~Taka prawda (Gość)29.11.2024 09:47

Niech nie straszą że Haering się wyniesie ,oprócz pracujących tam robotników, przeważnie ze wsi ,nikt za tą fabryką nie będzie płakał ,co niektórzy to w tyłek właścicielowi chcieli by wejść ,nawet ulicę nazwali jego imieniem,skandal!

63

kupccy ~kupccy (Gość)28.11.2024 17:59

Pani Kingo panie Mariuszu dziękujemy za to że nas nie oszukaliście.

1011

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat