Jaki elektorat taki i kandydat na prezydenta.
Anonimie zdajesz sobie sprawę, że to co napisałeś podlega pod paragrafy w kodeksie karnym? Gdzie na Boga są administratorzy strony?!!!!
Jeśli masz sieczkę we łbie, bo mózg to dawno już musiał zmieszać się z gnojówką to nie wypowiadaj się wśród kulturalnych ludzi. Ludzie jak Wy możecie akceptować takie chamstwo??!!!
marianna
Nie ma czym się przejmować - Lewica już taka jest. Kiedy kończą jej się argumenty rozpoczynają seanse nienawiści. Żal mi tylko tej części elektoratu, która naprawdę uwierzyła Janowi Dziemdziorze i musi się wstydzić teraz za grupę stalinowców, ale to dobrze - pokazuje to kim jest naprawdę radny Dziemdziora i jego środowisko - napewno nie grupą liberalnych działaczy lewicowych.
STOP KOMUNIE!!!
Czasami się zastanawiam jak to jest!Nieistotne co ktoś sobą reprezentuje tylko prawica górą!Jak narazie widać co prawicowiec dokonał w PT. Oby tak dalej to może wokół grodu kolejny murek powstanie!
Brawo,brawo,brawo!
Tak.
Nie rozumiem, dlaczego kolejny raz przypomina Pani swoją ocenę osoby jednego z użytkowników. Nie wiem, czemu ma to służyć, bo przy tym nie oceniła Pani wypowiedzi tego użytkownika pod względem merytorycznym. Poza tym, bardzo Pani wykroiła zakres kategorii "student" czy też kategorii "przyszły polski inteligent", ograniczając je do jednej osoby.
Zamiast personalnych przytyków wolałabym - myślę, że tak nie tylko ja - czytać konkretne wypowiedzi.
Jastem za.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!