Ciekawe, czy sami tę akcję z quadem na działkach wymyślili, czy może zatrudnili do tego celu agencję PR, ale wątpię, bo niby skąd kaskę by wzięli na te drogie usługi.
Pomysł może i dobry, ale wykonanie do bani.
Gdzie np. cheerleaderki?!
Inni kandydaci, co prawda, jeszcze w lesie, ale ten kandydat - mimo różnych publicznych wygibasów - nie ma co marzyć o zwycięstwie i aż dziw bierze, że jego zaplecze może uważać, że ma jakiekolwiek szanse. Nie ma.
Nie ma dlatego, że pochodzi ze złej opcji, dlatego, że podpiera się posłem zasiadającym w jednej ławie z Senyszynową, z którą żaden uczciwy człowiek nie ma nic wspólnego.
Pytanie do posła Artura Ostrowskiego.
Czy na czas tego brzeźnickiego happeningu, jako młodszy z dwóch asystentów poseł Senyszynowej, dostał Pan akurat wolne od swej mocodawczyni? Czy tylko tak, urwał się Pan?
http://tiny.pl/h7sx9
Ale na tych twoich zdjęciach Poseł jakiś taki skrzywiony, chyba mu towarzystwo Senyszynowej i Borowskiego jednak nie odpowiada.A tak na marginesie Panie Pietruś Włośko-widz to zaczynasz opowiadać historię z "mchu i paproci".A jak chcesz dobrej usługi w agencji to dam ci niezły namiar;)
A Ty na jego miejscu? Gębę miałbyś od ucha do ucha, gdybyś musiał obok takich stać?! Stałbyś, jak za karę.
Komuszki znów majaczą,sami doprowadzili do dewastacji ulic w PT.STOP KOMUNIE !
Prezydencie kup oleju (do głowy) dla lewaków.Stop komunie,miliciantom i esbekom!
Zapraszam na ul.Kochanowskiego o ile można nazwać to ulicą z tymi quadami!Trasa wypisz wymaluj na ekstreme!
chciałabym sprostować swoją wypowiedź otóż nie było mnie w Piotrkowie przez 10dni wracam do swojego cudnego grodu do swego cudownego domu,a tu patrze postawiona kropka nad ,,i,,jest nie wiem czy to walka o głosy,ale jedno wiem na pewno mamy drogę dojazdową do własnych posesji,bez konferencji bez obrażania ludzi,bez kpin po prostu dotrzymał słowa.....sen,nie wiem,wiem tylko,że zdobywa plusy...a to dla wyborców ważniejsze niż puste słowa i parady po ulicach....
Ciekawe, że tak nagle, akurat przed wyborami i po wpisie na forum, a wcześniej przez 10 lat nie zbudowano. Możesz wstawić jakieś zdjęcia tej kolejnej kiełbasy wyborczej lub ewentualnie podesłać na priv adres tej drogi?
"Na wyborczych jarmarkach cudów najsprawniejsze są zawsze ugrupowania lewicowe. Specjaliści od gruszek na wierzbie, życia na kredyt i korzystania z cudzego dorobku."
J. Buzek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!