metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)22.09.2010 13:11

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Po pierwsze primo miałem sen, że nie wejdzie do II tury.

Nie do końca się zgodzę - wszystko zależy od tego jak będzie wyglądać kampania - jeżeli Chojniak, Czapla i Masiarek będą gryźć się między sobą Dziemdziora ma szanse. To tak w wyborach prezydenckich - dwóch tłucze się po głowie w zasadzie o to samo, a ni z tego ni z owego Napieralski zbiera 13%.

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)22.09.2010 13:12

"Marcin-Majewski" napisał(a):
to w rzeczywistości totalitarne idee marksizmu leninowskiego podane w ładniejszym propagandowo

Tak widziałem jak jeden lewicowiec czytał w parku "Kapitał Początkowy" autorstwa jakiegoś Karola Marka z ZUSu. Bardzo się przy tej lekturze podniecał i krzyczał,że z tym kapitałem trzeba zrobić wreszcie porządek.Dobrze myśli Pan Marcin "To-talii-Tarnej" są wierni lewicowcy.Podaję link http://www.lookalike.com/lookalikes/images/tina-turner-samira.jpg

00

j23 ~j23 (Gość)22.09.2010 13:12

Ja też nie wypieram się swoich kontaktów z milicją.

Noo,i jeszćze to pisanie do śp.Trybuny Ludu.Wstydliwe ale prawdziwe.

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)22.09.2010 13:13

PS Ja też nie wypieram się swoich kontaktów z milicją. Absolutnie! Byłbym nieszczery. Sąsiad-milicjant, z parteru kamienicy, zabrał mnie - cztery, może pięć razy - jako dzieciaka na ramie swego roweru nad Bugaj, jadąc wędkować. I pozwalał mi robaka założyć na haczyk!!!

Panie Piotrze co nie którzy mogą to z interpretować jako zażyłość z komuną,bądź zrobić z byłego milicjanta sąsiada pedofila.Dorosły facet zabiera dziecko na ramę i jeszcze ten robak.Co prawda na haczyku,ale Pan zdaje sobie oczywiście sprawę z możności przeinaczenia słów,bądź też głupich podtekstów:))Pozdrawiam serdecznie.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)22.09.2010 13:14

"Sarumanbialy" napisał(a):
Dobrze myśli Pan Marcin "To-talii-Tarnej" są wierni lewicowcy.Podaję link

Pańska wypowiedź to idealny przykład jak idee lewicowe zaciemniają ludziom pole widzenia.

00

Sędzia z Texasu ~Sędzia z Texasu (Gość)22.09.2010 13:15

Słyszałem i widziałem jak komuszek płakał bo wpadła mu do sedesu odznaka ZMS-u.

00

Lola ~Lola (Gość)22.09.2010 13:16

Pańska wypowiedź to idealny przykład jak idee lewicowe zaciemniają ludziom pole widzenia.

A które dokładnie idee?
I proszę o definicję wg słownika M.Majewskiego, czym jest owa lewica?

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)22.09.2010 13:18

Pańska wypowiedź to idealny przykład jak idee lewicowe zaciemniają ludziom pole widzenia

Ale Tina się trzyma i "zaciemnia" pole widzenia.Pan Panie Marcinie to ma skojarzenia, co młodość to młodość!

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)22.09.2010 13:21

"Sedzia-z-Texasu" napisał(a):
Słyszałem i widziałem jak komuszek płakał bo wpadła mu do sedesu odznaka ZMS-u.

Lata lecą, mało kto pamięta takie ważne fakty jak upadek odznaki jakiegoś tam ZMSu, ZUSu czy Krusu.

00

97-300 97-300ranga22.09.2010 13:23

Wszelkie posty pokazujące nieudolność działania komuchów są wykpiwane przez młodych czerwonych

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat