Nie do końca się zgodzę - wszystko zależy od tego jak będzie wyglądać kampania - jeżeli Chojniak, Czapla i Masiarek będą gryźć się między sobą Dziemdziora ma szanse. To tak w wyborach prezydenckich - dwóch tłucze się po głowie w zasadzie o to samo, a ni z tego ni z owego Napieralski zbiera 13%.
Tak widziałem jak jeden lewicowiec czytał w parku "Kapitał Początkowy" autorstwa jakiegoś Karola Marka z ZUSu. Bardzo się przy tej lekturze podniecał i krzyczał,że z tym kapitałem trzeba zrobić wreszcie porządek.Dobrze myśli Pan Marcin "To-talii-Tarnej" są wierni lewicowcy.Podaję link
Noo,i jeszćze to pisanie do śp.Trybuny Ludu.Wstydliwe ale prawdziwe.
Panie Piotrze co nie którzy mogą to z interpretować jako zażyłość z komuną,bądź zrobić z byłego milicjanta sąsiada pedofila.Dorosły facet zabiera dziecko na ramę i jeszcze ten robak.Co prawda na haczyku,ale Pan zdaje sobie oczywiście sprawę z możności przeinaczenia słów,bądź też głupich podtekstów:))Pozdrawiam serdecznie.
Pańska wypowiedź to idealny przykład jak idee lewicowe zaciemniają ludziom pole widzenia.
Słyszałem i widziałem jak komuszek płakał bo wpadła mu do sedesu odznaka ZMS-u.
A które dokładnie idee?
I proszę o definicję wg słownika M.Majewskiego, czym jest owa lewica?
Ale Tina się trzyma i "zaciemnia" pole widzenia.Pan Panie Marcinie to ma skojarzenia, co młodość to młodość!
Lata lecą, mało kto pamięta takie ważne fakty jak upadek odznaki jakiegoś tam ZMSu, ZUSu czy Krusu.
Wszelkie posty pokazujące nieudolność działania komuchów są wykpiwane przez młodych czerwonych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!