Pan radny Dziemdziora i ojciec Pana Maćkowiaka znają się bardzo dobrze z okresu kiedy obaj służyli utrwalaniu zasad socjalistycznej ojczyzny w MO. Panu Maćkowiakowi zależy na zwycięstwie Dziemdziory z racji tego, że jest biznesmenem - zawsze łatwiej osiągnąć swoje cele mając na stołku prezydenckim swojego człowieka - nie tylko znajomego ojca, ale kolegę w tej samej barwie ideologicznej.
Kampania Lewicy jest prowadzona z jednej strony jak każda inna, z drugiej polega na propagandowym niszczeniu każdej osoby, która dostrzega w kampanii wyborczej Lewicy błędy i przekłamania. Jak się to odbywa? Widzieliśmy na przykładzie komentarzy, które użytkownik forum wstawiał na temat byłego radnego Kowalczyka, czy Majewskiego.
I co w tym złego? Jedna z radnych Prawicy Razem też miała męża milicjanta.
Ale sensacja! należy natychmiast powołać speckomisję do zbadania tej sprawy, na czele powinien stanąć znany ekspert od ujawniania spisków. Koniecznie trzeba wyjaśnić jaki mają wpływ na ten spisek służby specjalne: CIA,francuskie SCEDE czy brytyjski MI6, Mossad,KGBi MBP Chińskiej Republiki Ludowej.Proponuję aby podawać jacy lokalni politycy są związani z tymi służbami, w przypadku ukrywających się wśród nich kosmitów natychmiast nawiązać kontakt z Archiwum X.
:D No tak - oczywiście to co pisze użytkownik Z Piotrkowa jest lekko przesadzone, natomiast faktem jest, że Lewica posługuje się kłamstwem i manipulacją. Przed konferencją na temat ludobójstwa na Kołymie na stronie Lewicy umieściłem zaproszenie na nią i zostałem zbanowany.
To woła o pomstę do nieba."Zbananowanie" Pana Marcina musi być potępione i ścigane przez Prokuratora Generalnego.Panie Marcinie łączę się z Panem w bólu, jak Pan się podniósł po tak strasznej traumie?.To nieludzkie jak można tak potraktować człowieka.Natychmiast zakazać "zbananowania" i bananów w całej UE.Lewico przeproś Pana Marcina i udostępnij portal niech dalej obiektywnie wyraża swoje znakomite poglądy.Lewico a fe.
Nie kto inny jak Lewica głosi otwartość na wszystkie poglądy i chęć podejmowania dyskusji. Co więcej krytykuje obecną ekipę za lekceważenie głosu mieszkańców. I proszę mi powiedzieć co będzie jeżeli Jan Dziemdziora zostanie prezydentem? Czy nawiąże taki dialog z mieszkańcami? A co będzie jeżeli ktoś będzie wyrażał inne poglądy niż ugrupowania Pana prezydenta to co? Zostanie pobity przez "nieznanych" sprawców, czy otrzyma dożywotni zakaz wypowiadania się na portalach? Jeżeli wysyłam zaproszenie, a w zamian zostaje zbanowany to oznacza, że Lewica boi się i nie chce jakiejś szerszej dyskusji. Ten mit o rzekomo nowej Lewicy modernizującej kraj to w rzeczywistości totalitarne idee marksizmu leninowskiego podane w ładniejszym propagandowo wydaniu: np. nie mówimy walka z Kościołem, ale realizacja świeckiej koncepcji państwa.
Przepraszam, że powtórzę wczorajsze zdanie, ale muszę:
Jako stary kolekcjoner okruchów codziennego życia prowadzę Klaser z Bzdurami, ale tę bzdurę - dziękuję bardzo za kolejny rarytas kolekcjonerski, wręcz biały kruk - wklejam sobie na jedno z czołowych miejsc w klaserze.
Może nie wypisywałbyś uparcie tych samych bredni, gdybyś zerknął co tam wcześniej było na portalu (i na forum) na temat zbliżających się wyborów.
RiG wystawi własnego kandydata na prezydenta miasta i będzie to osoba mającego z MO i komuną tyle wspólnego, co moja polszczyzna z językami z rodziny bantu.
PS Ja też nie wypieram się swoich kontaktów z milicją. Absolutnie! Byłbym nieszczery. Sąsiad-milicjant, z parteru kamienicy, zabrał mnie - cztery, może pięć razy - jako dzieciaka na ramie swego roweru nad Bugaj, jadąc wędkować. I pozwalał mi robaka założyć na haczyk!!!
Co nie oznacza, że w przypadku klęski kandydata RIG-u, a wejścia kandydata Lewicy do II tury Jan Dziemdziora nie uzyska ich poparcia.
Och, to nie koniec palety zbrodniczych represji! Może jeszcze zostać utopiony w Strawie, Strawce, Wierzejce, a kto wie, może nawet w Śrutowym Dołku!
Po pierwsze primo miałem sen, że nie wejdzie do II tury.
Po drugie primo miałem sen, że nie uzyska.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!