Panie Radku i Pani Irko (rencistko) albo Pani Irko (rencistko) i Panie Radku!
Zdecyduj się, kobieto, bo kobietą jesteś, na jeden nick. Stylu nie podrobisz, moja droga. Ani nie skryjesz zbyt głęboko powodów, które sprawiają, że zabierasz tutaj głos w tych sprawach. Zazdrość rujnuje, nie buduje. Idzie wiosna, poszukaj miłości w realu.
Obudziła się pani psycholog(pan?)he, he. Głodnemu chleb na myśli.
Jestem kobietą?! Ciekawe, buduj dalej buduj...
A z psychologami to jest tak, że sami mają ze sobą kłopoty. To widać. I te projekcje.
Nie mam tu komu czego zazdrościć. Śmieszni jesteście z tym swoim wzajemnym popieraniem się i przebierankami.
Do czasu, jak to w polskim środowisku bywa.
A co do zakochania? Zaręczony jestem i szczęśliwie zakochany. Życzę trafniejszych diagnoz!
Pani Irko ma pani świętą rację.
Amanie, bierzesz nauki u Blackgreena. Brawo! Tylko nie zdziw się jak otworzysz gały pod innym płaszczem. Najlepszego!
A gdzie to nasz forumowy psycholog z Koziej? Dzisiaj jest na etacie lekarza rodzinnego czy farmaceuty? Specjalista od wszystkiego! Może pilnuje piaskarzy. Zjawia się, kiedy trzeba, jak na zawołanie. Dyżur 24 godziny, bez wytchnienia!
No, no! Gratulacje! Tylko diagnozy nie za baardzoooo...
Może w przyszłym roku tak u nas będzie się robić :D
http://jaramsie.pl/2kcz5zj_2urhv1#postbox
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!