metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
+40 ~+40 (Gość)12.03.2011 23:16

"klet" napisał(a):
w Piotrkowie to pewnie jest 2 tys. km dziur w linii prostej jakby je tak ułożyć jedna za drugą.

To jakby powiedział Maliniak"powstałby wąwóz-jak stąd do Raciborza".
Fakt może trochę dalej..

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.03.2011 10:30

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Natomiast ja mam mam propozycję całkiem rzeczową i co istotne - realną! A ogrodzić w cholerę ten zapiaszczony Piotrków paroma deskami i będziemy mieli w ten sposób największą w Polsce piaskownicę! Rekordową - aż 67 m kw.!

Pomyliłeś się jakieś 1000000 razy - nasze miasto ma powierzchnię 67,24 km kwadratowych.

Komentarz był edytowany przez autora: 13.03.2011 10:31

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)13.03.2011 12:44

"Piotrkowianin" napisał(a):
Pomyliłeś się jakieś 1000000 razy - nasze miasto ma powierzchnię 67,24 km kwadratowych.

67 kilometrów kwadratowych! Szpetna pomyłka.
67 metrów to ma moja garsoniera w Sopotach. Cóż to by była za piaskownica na tych głupich 67 metrach?! Ale zabawkarnia na 67 km kw. to już mógłby być rekord Guinessa.

00

orka ~orka (Gość)13.03.2011 18:42

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Tak bardzo ciekawy, autorstwa obiektywnego niepowiązanego z Markiem Mazurem i RiG Pawłem Lareckim.

Tak, bardzo trafna uwaga studenta niepowiązanego z samozwańczym ojcem założycielem "trybunalskiej" prawicy, żartobliwie nazywającym siebie "politykiem", internowanym opozycjonistą, cierpiętnikiem za milijony i milijon się nazywający. Celna uwaga fundamentalisty, wyznawcy kanapowych prawic - rozdrobnionych, rozczłonkowanych, skłóconych, swarliwych i nienawidzących się nawzajem (i nienawidzących resztę świata).
Szanowni oszołomowie! Te wasze śmieszno-żałosne, kabaretowo-jarmarczne, cyrkowo-kościelne "prawice" wraz z wami artystami akrobatami na wóz konny wsadzić i tak sformowaną trupą objazdową w trasę koncertową ruszyć, pokazując się na targach i na podwórkach, jak ta baba z brodą.

00

blackgreen ~blackgreen (Gość)13.03.2011 19:57

Tak bardzo ciekawy, autorstwa obiektywnego niepowiązanego z Markiem Mazurem i RiG Pawłem Lareckim.

Bujaj się. Wysil się na coś oryginalniejszego. Przejeżdżając na studia przez Bełchatów, wstąp na wiadomy oddział przy Czaplinieckiej. Nie pomoże, nie zaszkodzi, ale spróbuj.

00

Radek ~Radek (Gość)13.03.2011 21:02

Lola i Włostowic, przestańcie, znowu te same numery, tylko ubranka inne założyliście!Popisy!

00

Aman Amanranga13.03.2011 21:54

Bardzo inteligentna i na jakże wysokim poziomie odpowiedź. Nawet powiedziałbym polemika. Wstęp powala na kolana. Rozwinięcie bija po pysku a podsumowanie dobija leżącego. Wielki powrót MM nastąpił. Teraz zapanuje ład i porządek w całym mieście. Panie prezydencie pana poplecznik się ponownie pojawił. Teraz rozprawi się ze wszystkimi a jak się zagalopuje to nawet skrytykuje sam siebie. Taki jest dobry. Turbodymoman napisał jedną polemikę. Marcin M. zawstydził Turbodymomana, napisał polemikę do własnej polemiki!

00

Lola ~Lola (Gość)13.03.2011 22:07

"Radek" napisał(a):
Lola i Włostowic, przestańcie, znowu te same numery, tylko ubranka inne założyliście!Popisy!

O czym Ty do licha bredzisz?
Włostowic w swoim odświeżonym ubranku, tylko okularki na nos nasadził. A Lola znudzona tym forowym jazgotem z doskoku tu tylko zagląda. Reaktywowany męczennik ojczyźniany dla mnie osobiście nie istnieje - pełna ignorancja.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.03.2011 22:11

"Lola" napisał(a):
Reaktywowany męczennik ojczyźniany dla mnie osobiście nie istnieje - pełna ignorancja.

A może jest dobry,skoro wzbudza takie emocje......?

00

Radek ~Radek (Gość)13.03.2011 22:14

Bredzisz to ty Lolu, gotowa do ataku. Obserwujesz, wkraczasz i pienisz się. Nie mówię i avatarkach, dobrze o tym wiesz, tylko o wywoływaniu awantur. Specjalistka z igłą. Nikogo nie bronię, a ty łyknij coś na uśmierzenie albo wywal ten jad tam, gdzie pracujesz. Pierwsza awanturnica na forum. Odwagi!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat