metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga13.03.2011 22:20

"Lola" napisał(a):
O czym Ty do licha bredzisz?

Lola nie daj się. Po prostu ujada jak pies, nie obrażając psów.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.03.2011 22:23

"Aman" napisał(a):
nie obrażając psów.
cytat

No! Masz szczęście.Mój Aron by Ci tego nie wybaczył:)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.03.2011 22:26

"Radek" napisał(a):
Specjalistka z igłą. Nikogo nie bronię, a ty łyknij coś na uśmierzenie albo wywal ten jad tam, gdzie pracujesz.

To Lola jest krawcową?Nie wiedziałem...

00

Lola ~Lola (Gość)13.03.2011 22:28

"Radek" napisał(a):
Bredzisz to ty Lolu, gotowa do ataku. Obserwujesz, wkraczasz i pienisz się. Nie mówię i avatarkach, dobrze o tym wiesz, tylko o wywoływaniu awantur. Specjalistka z igłą. Nikogo nie bronię, a ty łyknij coś na uśmierzenie albo wywal ten jad tam, gdzie pracujesz. Pierwsza awanturnica na forum. Odwagi!

Być może i bredzę, ale nic ci do tego. Pienię się, bo ty - awanturniku bezzasadnie mieszasz mnie w to przesiąknięte toksynami błoto. Każdy ma prawo do obrony, mam i ja. Kropka
A odwagi mi - chłopcze - nie brakuje. Tobie za to z pewnością, bo nawet zalogować żes się nie odważył. Odwagi!

Komentarz był edytowany przez autora: 13.03.2011 22:30

00

Radek ~Radek (Gość)13.03.2011 22:32

Więc nie pluj tak zawzięcie. Więcej wdzięku i umiaru. W realu chyba jesteś grzeczniejsza...

00

psycholog ~psycholog (Gość)14.03.2011 01:46

"Radek" napisał(a):
Więc nie pluj tak zawzięcie. A błoto chyba lubisz, bo tu wracasz. Więcej wdzięku i umiaru. W realu chyba jesteś grzeczniejsza...

Jestem psychologiem społecznym, więc wiedza z doświadczeniem nakazują mi stwierdzić, że pod nickiem "Radek" występuje kobieta, która ma swoje powody, by pisać, co pisze. Reszta jest tajemnicą zawodową.

00

Aman Amanranga14.03.2011 09:14

"psycholog" napisał(a):
pod nickiem "Radek" występuje kobieta

Czyli należy zwracać się pani Radko. Ciekawe, ciekawe. Dlaczego ta kobieta jest tak zawistna wobec Loli. Psycholog, chyba nie wmówisz nam, że poszło jej o jakiegoś faceta. Choć tak naprawdę wszystko sprowadza się do jednego. I nie są to pieniądze. Jak powiedział to dr Pasikonik "Walka o d..ę była zawsze ważniejsza od walki o ogień."

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)14.03.2011 09:28

"Aman" napisał(a):
chyba nie wmówisz nam, że poszło jej o jakiegoś faceta.

Lola i Radka powinny zmierzyć się na ringu.Tym razem,siłą nie rozumem!!

00

Radek ~Radek (Gość)14.03.2011 10:51

Pani psycholog radzę się wyspać, a potem zjeść dobre śniadanie. No, chyba że tu wszyscy wolą karmić się frustracją i atakami. Drodzy forowicze, tu każdy ma po kilka nicków, ale, niesyety, jest rozpoznawalny. Żałosne te wasze gierki. Coś się wam wydaje, że jesteście "ponad"...
Wyjrzyjcie za okno zamast ujadać.Jestem facetem, a płeć piękną lubię, zwłaszcza panie subtelniejsze.

00

Irka - rencistka ~Irka - rencistka (Gość)14.03.2011 12:33

panie Radku,
tu mają wstęp tylko wyjątkowi forowicze. Każdy inaczej oceniający, myślący będzie wrogiem i kwitnąca klika frustratów z kółka wzajemnej adoracji go odrzuci. Za Majewskim od razu poleciały wyzwiska. Trzeba aż tak?
Podwóreczko dla wybrańców? Zawsze to samo, przykro patrzeć.
Ile złości w ludziach, więcej niż tego piachu, o którym mowa w wątku.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat