Lola nie daj się. Po prostu ujada jak pies, nie obrażając psów.
No! Masz szczęście.Mój Aron by Ci tego nie wybaczył:)
To Lola jest krawcową?Nie wiedziałem...
Być może i bredzę, ale nic ci do tego. Pienię się, bo ty - awanturniku bezzasadnie mieszasz mnie w to przesiąknięte toksynami błoto. Każdy ma prawo do obrony, mam i ja. Kropka
A odwagi mi - chłopcze - nie brakuje. Tobie za to z pewnością, bo nawet zalogować żes się nie odważył. Odwagi!
Więc nie pluj tak zawzięcie. Więcej wdzięku i umiaru. W realu chyba jesteś grzeczniejsza...
Jestem psychologiem społecznym, więc wiedza z doświadczeniem nakazują mi stwierdzić, że pod nickiem "Radek" występuje kobieta, która ma swoje powody, by pisać, co pisze. Reszta jest tajemnicą zawodową.
Czyli należy zwracać się pani Radko. Ciekawe, ciekawe. Dlaczego ta kobieta jest tak zawistna wobec Loli. Psycholog, chyba nie wmówisz nam, że poszło jej o jakiegoś faceta. Choć tak naprawdę wszystko sprowadza się do jednego. I nie są to pieniądze. Jak powiedział to dr Pasikonik "Walka o d..ę była zawsze ważniejsza od walki o ogień."
Lola i Radka powinny zmierzyć się na ringu.Tym razem,siłą nie rozumem!!
Pani psycholog radzę się wyspać, a potem zjeść dobre śniadanie. No, chyba że tu wszyscy wolą karmić się frustracją i atakami. Drodzy forowicze, tu każdy ma po kilka nicków, ale, niesyety, jest rozpoznawalny. Żałosne te wasze gierki. Coś się wam wydaje, że jesteście "ponad"...
Wyjrzyjcie za okno zamast ujadać.Jestem facetem, a płeć piękną lubię, zwłaszcza panie subtelniejsze.
panie Radku,
tu mają wstęp tylko wyjątkowi forowicze. Każdy inaczej oceniający, myślący będzie wrogiem i kwitnąca klika frustratów z kółka wzajemnej adoracji go odrzuci. Za Majewskim od razu poleciały wyzwiska. Trzeba aż tak?
Podwóreczko dla wybrańców? Zawsze to samo, przykro patrzeć.
Ile złości w ludziach, więcej niż tego piachu, o którym mowa w wątku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!