metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
psycholog ~psycholog (Gość)14.03.2011 13:40

"Radek" napisał(a):
Pani psycholog radzę się wyspać, a potem zjeść dobre śniadanie. No, chyba że tu wszyscy wolą karmić się frustracją i atakami. Drodzy forowicze, tu każdy ma po kilka nicków, ale, niesyety, jest rozpoznawalny. Żałosne te wasze gierki. Coś się wam wydaje, że jesteście "ponad"...
Wyjrzyjcie za okno zamast ujadać.Jestem facetem, a płeć piękną lubię, zwłaszcza panie subtelniejsze.

"Irka--rencistka" napisał(a):
panie Radku,
tu mają wstęp tylko wyjątkowi forowicze. Każdy inaczej oceniający, myślący będzie wrogiem i kwitnąca klika frustratów z kółka wzajemnej adoracji go odrzuci. Za Majewskim od razu poleciały wyzwiska. Trzeba aż tak?
Podwóreczko dla wybrańców? Zawsze to samo, przykro patrzeć.
Ile złości w ludziach, więcej niż tego piachu, o którym mowa w wątku.

Panie Radku i Pani Irko (rencistko) albo Pani Irko (rencistko) i Panie Radku!
Zdecyduj się, kobieto, bo kobietą jesteś, na jeden nick. Stylu nie podrobisz, moja droga. Ani nie skryjesz zbyt głęboko powodów, które sprawiają, że zabierasz tutaj głos w tych sprawach. Zazdrość rujnuje, nie buduje. Idzie wiosna, poszukaj miłości w realu.

00

Radek ubawiony po pachy ~Radek ubawiony po pachy (Gość)14.03.2011 13:57

Obudziła się pani psycholog(pan?)he, he. Głodnemu chleb na myśli.
Jestem kobietą?! Ciekawe, buduj dalej buduj...
A z psychologami to jest tak, że sami mają ze sobą kłopoty. To widać. I te projekcje.
Nie mam tu komu czego zazdrościć. Śmieszni jesteście z tym swoim wzajemnym popieraniem się i przebierankami.
Do czasu, jak to w polskim środowisku bywa.
A co do zakochania? Zaręczony jestem i szczęśliwie zakochany. Życzę trafniejszych diagnoz!

00

Aman Amanranga14.03.2011 15:24

"Irka--rencistka" napisał(a):
Ile złości w ludziach, więcej niż tego piachu, o którym mowa w wątku.

"Radek" napisał(a):
Bredzisz to ty Lolu, gotowa do ataku.

Pani Irko ma pani świętą rację.

00

Radek ~Radek (Gość)14.03.2011 15:58

Amanie, bierzesz nauki u Blackgreena. Brawo! Tylko nie zdziw się jak otworzysz gały pod innym płaszczem. Najlepszego!

00

Radek ~Radek (Gość)15.03.2011 11:59

A gdzie to nasz forumowy psycholog z Koziej? Dzisiaj jest na etacie lekarza rodzinnego czy farmaceuty? Specjalista od wszystkiego! Może pilnuje piaskarzy. Zjawia się, kiedy trzeba, jak na zawołanie. Dyżur 24 godziny, bez wytchnienia!
No, no! Gratulacje! Tylko diagnozy nie za baardzoooo...

00

klet ~klet (Gość)10.04.2011 09:36

Może w przyszłym roku tak u nas będzie się robić :D
http://jaramsie.pl/2kcz5zj_2urhv1#postbox

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat