Wiernicki jako czlowiek z klasą i poważnym stanowiskiem nie wywleka wszystkiego na facebook. Takie sprawy załatwia się między sobą, to świadczy o dojrzałości. Czechowska przedstawiła swoją wersję z poziomu odrzuconej pokrzywdzonej biednej kobiety, która nie wie o co chodzi. Jak dobrze, ze są ludzie którzy wiedzą coś więcej niż pościki w internecie i nie idą za tym jak barany. Powodzenia Panie Prezydencie.
Mogę sparafrazować jedno powiedzenie, kochaj prezydenta swego możesz mieć gorszego. Przyznaję, że oddałem w głosowaniu swój głos na Wiernickiego. I to było pierwszy i ostatni raz ! Jeszcze nigdy w życiu się tak nie pomyliłem. Bardzo za to przepraszam. To najgorszy prezydent jaki kiedykolwiek rządził Piotrkowem. Nigdy więcej Wiernickiego !
w przyszłych wyborach ja będę kandydował i wszyscy będą wiedzieć, że głosują na cygana: w tych głosowali na kogoś innego, a wybrali cygana hahahahaha i nie żal mi was wcale
Ja bym chciała zauważyć że w kampanii radna chojnacka z maciolkiem mówili że Czechowska to Chojniak i że PSL z chojniakiem zawsze współpracował i wstawiali zdjęcia Czechowskiej z Chojniakiem a teraz jak Wiernicki ja wyrzucił to piszą pod jej zdjęciami ckliwe komentarze. To dopiero obłuda.
Długo myślała, aż wymyśliła....Litości, atencji potrzebują ludzie słabi. Co innego kampania, szum, gwar. W zaciszu gabinetu można było schować się jedynie za paprotkę. Dużo obowiązków.... Nie honor zrezygnować? Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono. Nie wyszło, sorry.
Krysiu, bierz pod pachę swoją papużke nierozłączkę Kasię i wracajcie do starostwa. Swoją drogą to tym słabiutkim postem potwierdziła, że nie nadawała się od początku na kierowniczkę promocji. Nie potrafię wymienić choćby jednej sprawy, która została dobrze przez was zalatwiona. Wracajcie organizować dożynki, konkursy powiatowe i oberki dla pslowskich liderów. Miasta nie ogarniacie. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
A przypomnijcie sobie kiedyś był szpital powiatowy w Piotrkowie. Prowadziły go osoby z powiatu no i co się stało że ten szpital nie przetrwał? Został zlikwidowany?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!