Pod nią to kopała dołki Pingotowa. Wkrótce się przekonacie, jak zostanie viceprezydentem.
Na miejscu pani Czechowskiej cieszyłbym się z bycia w ogóle dopuszczonym do takiego stanowiska. Argumentacja na poziomie szóstej klasy podstawówki, błędy też. Chciała siedzieć na stołku i kawkę pić, a tu trzeba było rękawki zakasać... Oj nie w smak jej to
Mam nadzieję że radni nie będą ślepo słuchali POpaprańców. To nie PO wygrało nie dajcie się rozgrywać.A młody myśli że tylko po drodze mu z PO trudno .Drugi raz się nie uda panie szanowny.
Tak kończą absolwenci Humanum Tumanum. Wszyscy co posiadają gyplomy MBA tej uczelni prędzej czy później staną przed wymiarem sprawiedliwości. Tak naprawdę, ciekawie to dopiero będzie. Lokalna scena polityczna się zatrzęsie.
Trudno poznać na zdjęciu kto to. Zbyt gorliwie photoshop pracował. Wiecej "prawdy życia" drodzy politycy
Mam takie odczucie za co Pani się weźmie to popsuje mówiąc delikatnie
Dziwię się polityków z Psl że postawili na kogoś takiego jak Wiernicki cwan8aka bez doświadczenia który szukał jedynie sposobu na łatwą kasę żeby w końcu mieć stały dochód i wyjść z bezrobocia ale mam nadzieje ze wyciągną z tej nauki wnioski szkoda tylko bo miasto na tym traci ten facet niedaje się nawet na szeregowego pracownika urzedu miasta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!