Tylko Pan Chojniak. Ma doświadczenie. Inni nie wiedza o czym mówią.
Należy zmienić "zarządzających" w Piotrkowie Tryb., ponieważ degradacja miasta postępuje w zastraszającym tempie w każdej dziedzinie.
Juliusz Wiernicki to najlepszy kandydat na prezydenta. Przynajmniej ludźmi się zajmie, pomoże. On z ludźmi zawsze rozmawia i nikogo nie atakuje. Porządny człowiek, dobrze wychowany.
Juliusz Wiernicki - Kandydat na Prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego Od lat dziala charytatywnie i spolecznie dla Piotrkowa, słucha mieszkańców, ma z nimi wspanialy kontakt i taką jest też osobą, z sercem na dłoni. Ogromna chęć do działania i zmian Piotrkowa na nowoczesne i dobrze zarządzane miasto. Ma plan i na pewno go zrealizuje, nie ma lepszej osoby niż Juliusz Wiernicki na stanowisko Prezydenta Miasta Piotrkowa :)
Pan Juliusz Wiernicki jako jedyny nie jest skażony tą zawistnością i cwaniactwem. Widać że jest szczery i kocha Piotrków, idę za nim z sercem dla Piotrkowa
Najlepszy jest Staszek.
Chłop robi 15 minutówki z dyrdymałami co można zmienić a sam był szefem rady miasta. On ma ludzi za głupich?
Kończ Pan.
Pan Juliusz to obiecujący kandydat, jestem ciekawy co ma nam do zaoferowania i jak spełni nasze oczekiwania. Podoba mi się to że mimo braku dużego doswiadczenia w polityce jego wypowiedzi są merytoryczne i bardzo dobrze się prezentuje. Obserwuje dalej, do wyborów jeszcze trochę czasu, ale narazie to kandydat nr 1 na mojej liście
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!