Cieszę się, że TPPT prowadzi tą zbiórkę, szkoda tylko, że widzi iż jedynym zabytkowym cmentarzem w Piotrkowie jest cmentarz rzymskokatolicki
zgadzam się z
mamy jeszcze cmentarz prawosławny, ewangelicko-aug. i cmentarz żydowski.Żal,bo to też są niezwykłe miejsca :-(
Gdyby mnie było stać, prędzej wynajęłabym restauratora. Ale wówczas miałabym kłopoty.
Jak zwykle. Z darowanych 10 złotych, osiem idzie na administrację i rozliczenia tego, co się dzieje; złotówka na podatki i złotówka na rzeczywistą restaurację.
populacja typów antyspołecznych niebezpiecznie rośnie - czas z tym skończyć!~!
Zobaczyłem kto kwestuje, jacy ludzie się do tego podłączają w celu zbicia politycznej kabzy (wybory tuż, tuż), to odechciało mi się jednego grosika wrzucać - eSeLDowcy, róuchacze, POwinki polityczne autorytety moralne! wielkiej miary, baaardzooo wielkiej miary, psiakrew!!!!!
Przecież tak było jest i będzie to nie bardzo wiem dlaczego to Cie tak dziwi.
Śmierć jest jedyną sprawiedliwą sprawą na tym świecie. Nikogo nie ominie.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/2052058,bez-sciemniania-wszystkich-zywych,id,t.html
Każdy mógł się zgłosić i kwestowac, nie tylko politycy. Najłatwiej siedzieć w domu i bezmyślnie krytykować to co robią inni. Taki jest zwyczaj czytelników piotrkowskich portali internetowych- nic nie robić, ale pisać co im ślina na język przyniesie.
Ale co bogatszy może się od niej na jakiś czas wykupić bo biednemu odrazu w oczy zajrzy :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!