Bardzo dobrze, że zwijają to targowisko. Dzisiaj kolejny raz problem z wyjazdem/przyjazdem. Już są tak aroganccy, że nawet wciskają się przed maskę tymi busami EPI. Przenieść na wieś albo gdzieś gdzie tych pawilony nie będą straszyć. Brawo Chojniak - w końcu porzadek. Przed wejściem do Biedronki rozwiesza te stragany że przejść nie można..zero dystansu nic. Tam powinna Policja wkroczyć. Wyjazd z Targowej!
Z jakiej racji miastem mają rządzić jacyś przyjezdni handlarze. Nie podoba się i drogo było płacić złotówkę więcej to nikt was tu nie trzyma. Przecież na początku pan Tomasz mówił, że jak prezydent nie opuści opłat to się handlujący wyniosą z hali w takim razie proszę się pakować i jechać do Sulejowa.
Patrzcie na 8me zdjęcie. Tu protestują kupcy bo im targ zabierają, a tu się goście podczepili o likwidacji hali. Przecież hala osir stoi, mieli budować nową ale się przeliczyli (konserwator zabronił) Po co strajkujecie? Na mecz pójdziecie na hale
Wreszcie hala będzie normalna. Bez chińskich bubli. I niemiłych sprzedawców ze zdjęć. Normalny dojazd będzie do bloków.
Panie Radny Janik, pan kogo wspiera i czyim radnym Pan jest? Mam wrażenie że wspiera pan okoliczne miasteczka i wsie zamiast swoich wyborców z Piotrkowa. Oj nie ładnie mojego głosu już Pan nie ma jak kiedyś. Coś się komuś priorytety pomyliły chyba.Ja rozumiem że jest Pan w opozycji do prezydenta i ok ale nie tędy droga, nie kosztem mieszkańców Piotrkowa na rzecz awanturników z poza miasta. Życzę rozwagi w podejmowaniu decyzji
KUPCY SIĘ PRZYZWACZILI SIĘ DP Kasy nez kas fiskalnych
Udają uczciwosc !!
Bez względu na wynik powinno byc referendum. Brak szacunku i sposób rozwiazania tego problemu jest zenujacy. Cala Polska patrzy na to.
A dlaczego kupców nie broni pan starosta i powiatowi radni? Większość kupców przecież jest z powiatu. Radni pow. PiS też mają to w nosie! Dlaczego chowają głowy w piasek!?
ludzie walczą o swoje miejsca pracy ,władze potrafią tylko likwidować ,,,,,a niczego nowego nie tworzą , dawna pioma też nie potrafili przeciwdziałać ,ale limuzyna z kierowcą się należy ,,,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!