Pan Grzegorz Lorek jest posłem zawodowym nie jest zatrudniony w Bestgumie to wszystko kłamstwa ludzi bezradnych bez pomysłu na prawdziwe argumenty.
Niech się Pani nie ośmiesza. DO pięt Pani nie dorasta Panu Grzegorzowi
Poseł Grzegorz Lorek jest uczciwym człowiekiem jest zaangażowany w sprawy naszego regionu. Pobiera pensje poselską. Pan lorek ma mój głos
Ta "wiosenna" paniusia jest kandydatką do parlamentu? Nie rozumie pani, że podczas drukowania plakatu powstał błąd i został zaklejony w czasie produkcji? Jeśli ma pani pretensje o " paranormalne zdolności" to chyba do człowieka, który ten plakat drukował a nie do posła Grzegorza Lorka i do całej partii PiS. Widać Anita Sowińska szykuje się na posłankę, której zadaniem będzie totalna wojna z PiS. Dość już hejtu, kłamstwa i totalnej głupoty w sejmie RP. Chcemy posła z Piotrkowa a takim jest i będzie GRZEGORZ LOREK - człowiek prawy, uczciwy, dobry Polak i dobrze przygotowany do sprawowania tej funkcji.
Błąd ludzki, co zrobić. Opozycja lubi takie tematy, zamiast oczerniac tak błacha sprawę mogliby się dogadać z wspólnym programem.
A w tym konkretnym przypadku zawiniła drukarnia na co Grzegorz Lorek nie miał wpływu. A pani lewicy chyba kic konkretnego moe ma do zaoferowania naszemu regionowi. A i tak na marginesie nke ładnie tak niszczyć kogoś banery niby to przypadkiem. Pozdrawiam serdecznie Pana posła
Jakiś pisowski troll próbuje podszywać się pod moją osobę,słabo ci wychodzi trollu.
Absolutnie nie jestem za PiS, ale jestem grafikiem i robię różne projekty zawsze się wstawia jaks cyfrę aby mniej zorjenotwania wiedzieli gdzie wpisać więc neo szukał bym tu sensacji. A bdyby mieli wpływ to by dali sobie 1.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!