Jakoś nie wierzę, a jeszcze ta buta w wypowiedzi o zdrapkach...... żenujące !!!!!!
Jak dla mnie pani ma rację, wskazuje na to, że wiedzieli wcześniej. To jest na większą skalę.
Coś dużo było tych błędów ludzkich. Z Polski też płyną informacje o kandydatach pisu którzy podawali numer listy. Ciekawe czy tak samo z błędem ludzkim będą liczyć głosy. Czarno to widzę. Jedyny ratunek patrzeć oszustom na ręce czy nie ukrywają w nich długopisów aby dostawić znaczek na niewygodnej karcie.
Nie maja kobita REKLAMY to szuka zainteresowania w mediach,,,,Zeby zaistniec,,pozdrawiam L........
przez przypadek w całym kraju wcześniej wydrukowano numer listy który był wylosowany ha ha ha
Takie rzeczy tylko u Putina i w Polsce :)
Panie Lorek,a ja myślałam ,że jest pan jedynym uczciwym z tej partii !
Niestety,nie zagłosuję na pana,ta sprawa śmierdzi na kilometr!
Jak Pani chce reprezentować Piotrków w Sejmie, skoro mówi Pani o nim "to miasto". To nie jest "to miasto" a Piotrków. Szkoda, że Artur nie jest na jedynce, przynajmniej miał jakiś poziom. Miałem zamiar ale nie zagłosuję na lewicę.
Na załączonym filmiku widać wyraźnie kto spośród kandydatów listy numer 5 pracuje. Pozostałych póki co nie widać. Jak zwykle pewnie myślą, że mają jeszcze masę czasu, a wybory odbędą się gdzieś w połowie grudnia. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!