To co czytam w artykule i tu widzę w komentarzach to aż niewierze. Ci wszyscy co tak bronią PiS proszę mi wytłumaczyć po pierwsze jak można zamówić banery z napisem "lista PiS" a odebrać baner z napisem "lista nr 2 " i mówić że drukarnia się pomyliła ? Zrozumiałbym gdyby pomyłka była jedna litera ale takie coś nie wchodzi w grę . Z tego co słyszałem to nie tylko w Piotrkowie takie pomyłki . Po drugie to przyjmując już że drukarnia się pomyliła i przypadkiem napisali "nr 2" to jak wytłumaczyć fakt że akurat trafili z nr listy ??? Jeśli mają takie zdolności to poproszę namiar to i mi kupon w totka pomyłkowo wydrukują z liczbami wygrywającymi " szóstkę " . Ludzie używajcie mózgu a nie dajecie się tak wodzić za nos i iść ślepo .
Dla niekumatych i mniej inteligentnych: tylko kilka banerów było wydrukowanych BŁĘDNIE,czy to takie trudne do zrozumienia, co poniektórzy mają problem z logicznym myśleniem. Pomyśl zanim coś napiszesz.
Rozpacz to ta rzeczywistość do której zmierza formacja tejże kandydatki i z rozpaczy zawsze coś zobaczy. A fakt poparcia PiS-u przez ludzi tym bardziej doprowadza do tej niekonfortowej sytuacji z której nie łatwo się wyrwać.
PiS obiecuje i robi a pan poseł G. Lorek jest bardzo uczciwy i zatroskany o nasz region. Głosuję na niego!
Opamiętajcie się. Nie powstanie żadna s12. Płyną na tej fali, bo ludzie są podatni na takie populistyczne frazesy. Chcesz s12, to proszę masz s12. Chcesz ścieżkę rowerową, no to ścieżka jest w planach...
Zgadzam się oraz wierzę w tłumaczenie Poana Grzegorza Korka. Wsłuchuje się w problemy zwykłych obywateli, małych miejscowości jak i miast. EBE popiera Posła Grzegorza Lorka.
Ja tam wierzę w wyjaśnienia Posła Lorka. 13 października ma Pan mój i mojej Rodziny głosy. Powodzenia
Ta lewica i jej wyznawcy już do reszty powariowali albo "filipińska choroba" ich przedstawiciela trwa nadal. Na trzeźwo nie można takich głupot mówić i pisać.
pan Grzegorz Lorek najlepszym kandydatem z naszego regionu. W Bełchatowie ma Pan dużo przyjaciół. Pozdrawiamy serdecznie.
Pan Poseł Grzegorz Lorek jest bardzo uczciwym człowiekiem. Proszę nie obrażać pana Posła. Ja, moją rodziną oraz sąsiedzi będziemy na pana głosować.Jest pan pierwszym posłem z Piotrkowa
Pan Lorek to scisłe srodowisko kościelne, czyli na sznurku KK, gdzie od lat się kościelnie udziela wszyscy wiedzą, taka pisowska obłuda , a i tak wygra "Antek 3 wybuchły hahaha i marsz pustych garnków", bo pisowce pójdą na wybory i zagłosują na pis bez pomyślunku, jakby na 1 miejscu był kot prrezesa też by wygrał , nikogo nie chcę obrazić bo mówienie o faktach nie jest obrażaniem, tylko słucham z przerażniem ludzi i ich stanu umysłowego, zobaczymy kto ma rację!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!