cobrA jest odemnie odslania to co zrobili ich ludzie
pan lorek to na wszystkich dorzynkach w okregu był
Ci obecni politycy to już wstydu nie mają!!! Kobieta zamiast reklamować siebie, program wyborczy, plany i pomysły swojego środowiska to próbuje zbudować poparcie na ataku konkurencji polityczne. Żenujące, brak słów!!!
Głosowałem od dawna na Pana Grzegorza Lorka, znam osobiście. Boli mnie, że również i on musi posługiwać się żałosnym tłumaczeniem o "błędzie drukarni". Ja w to nie wierzę! Nie jestem z tych co wszystko "kupią", nawet takie śmieszne (straszne) opowieści o błędzie z drukarni. PIS, moja partia rzeczywiście gdzieś skręcił w złą stronę i przyspiesza jadąc pod prąd.
Strasznie słaba odpowiedzieć Pana z PiSu. Pani Anita stwierdziła tylko fakty a kampanie robi niesamowitą
Pani Anito do pracy a nie chodzić i psuć plakaty i banery. A przy okazji czy Pani nie łamie prawa niszcząc materiały wyborcze konkurenta? Bo chyba coś jest nie tak. Prawda. Ja głosuję na Lorka spoko gość.
Lewackie Trolle w akcji. To wszystko na co ich stać. Pani z Lewicy dziękujemy, Pani nic nie załatwi dla regionu zwykła podpucha. Głosuję na Lorka przynajmniej gość coś robi.
Lorek Grzegorz nie przejmuj się! To bzdurki w porównaniu z tym co dla nas sulejowiaków robisz!
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20181004132151hrkojt8ju9xl.pdf
zarobki Pana lorka za 2018r. 9000zł miesięcznie za bycie w radzie BESTGUM. W sumie ponad 13000zł w rok. A miało być skromnie... Wykorzystywanie stołków!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!