Kto zna pana Lorka choć trochę ten wie, że to bardzo dobry człowiek. Zasłużył swoją postawą na to,żeby oddać na niego głos.A swoją drogą jak się czyta te komentarze, to trudno uwierzyć w ich treść. Ludzie, skąd to się u was bierze? Sączycie i powielacie pogardę i nienawiść. Wy, nie PIS
Ja także będę głosował na Pana Grzegorza Lorka, bo to człowiek pracowity i zaangażowany w rozwiązywanie problemów mieszkańców naszego regionu. To człowiek szlachetny a także z naszego miasta Piotrkowa Trybunalskiego.
A tak na marginesie niech odpowiednie instytucje zajmą się Panią Anitą Sowińską za niszczenie baneru wyborczego kandydata na posła Pana Grzegorza Lorka.
W końcu Piotrków ma swojego posła, a nie jakieś spady. 13 października ma Pan mój glos
jak dla mnie lorek = S-12 i to mi wystarczy ,grabarczyk/ten z WYROKIEM/ tyle lat był ministrem i nic w tej sprawie nie zrobił
Strach pomyśleć co by było gdyby miał numer listy KO :D
Darmowa reklama dla pana posła :D
Jesteśmy z panem panie Lorek.Jeśli ktoś zasługuje na mandat posła to napewno pan.
Powiem krótko na przekór PIS zagłosuję na PSL bo mdli mnie od ich propagandy i zaklejonej Polski ich banerami.
a czyj w końcu jest Pan Lorek?
W Zelowie na banerach napisane jest....Zelów zasługuje na swojego posła.... W Sulejowie natomiast ...Poseł ziemi Sulejowskiej.... Duszek jakiś?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!