Za to jeden o drugim nie zapomni :)))
To ludzie w większości niezależni finansowo. Pachnie obłudą i cynizmem. Zwykły szary obywatel dla takiego lekarza to zwykły chłopek:(
Komuniści zawsze straszyli. Nie zrobiono po 1989 roku prawnych porządków z nimi...i teraz to odbija się wszystkim czkawką.
Sądzą że stare wróciło.
No i tego się 3mają!Więc musisz uważać :)))
ależ ja ich wszystkich Kocham... tylko po kiego grzyba pchają się do polityki,są przecież fenomenalnymi fachowcami w swoich dziedzinach.Tam liczę ,na ich zaangażowanie...dla dobra miasta.Bez nich będzie smutno,a jak zostaną radnymi to będzie tylko wesoło.
obejrzalam film i faktycznie bylo tak jak slyszalam. Do tej pory najlepiej zorganizowana inauguracja. na tvp3 obejrzalam rozpoczecie kampanii pis-u i w porownaniu do mazura kompletne dno.
czekam jeszcze na czaple, chyba ze on juz rozpoczal oficjalnie kampanie?
co do mazura, to chyba o takiego czlowieka nam chodzi. moze to sa drobne sprawy, ale te dzieci tanczace, kandydaci na scenie i przemowienie robia swoje.
moja opinie potwierdza jedna z osob pracujacych w mediach i widzaca to co sie dzieje w miescie.
popraw mnie, ale nie zauwazylam, zeby czytal z karki. oczywiscie zajrzal do przypuszczam swojego programu, ale nie bylo tam czytania z kartki.
ojej aż mi się łezka w oku zakręciła. Tak, te dzieci rozczulają, tchnęły w politykę swój dziecięcy, niewinny urok... A potem ta gromada niebieskich koszulek i wyrecytowane śliczne przemówienie. No cud malina ;/
Fachowca od medialnych sztuczek mieliśmy przez 4 ostatnie lata, też było rozczulająco, nie powiem...
No faktycznie.Przypomina to apele w fabrykach za komuny...A były gożdziki i lufka wódeczki po imprezie?
Nie jestem młodym człowiekiem, tylko lekko podstarzałym, a Mazur powiedział (i to można odsłuchać) że Piotrków jest nie tylko dla mieszkańców ale dla młodych, dla ludzi. Czyżby ci niemłodzi mieszkańcy Piotrkowa nie byli wg pana Mazura ludźmi? Czy piotrków ma być tylko dla młodych? Co to za brednie panie kandydacie na prezydenta? Starszych to Pan chce wyrzucić z Piotrkowa?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!