I to Gestapo by się zapisał żeby zaistnieć!!!
Dajcie spokój z tymi lekarzynami marnymi!!! Do czego oni się nadają!!! Tylko kasę pobierać potrafią i żadnej wiedzy nie posiadają! Na przykładzie mojego dziecka to wiem ponieważ by je wykończył jeden doktorek z rakowskiej!!! Wstyd i jeszcze raz wstyd!!! Na radnych się pchają jeszcze im mało! Najpierw to niech wiedzy od fachowców profesorów zaciągną chociażby z Łodzi.
a co powiesz na to
a w jaki sposób??????
najprościej podnieść wszystkie opłaty??????
MŁODZI LUDZIE idzcie na wybory to od WAS zależy przyszłość naszego miasta DAJCIE SZANSE MAZUROWI A ZOBACZYCIE JAK NASZE MIASTO STAJE SIE LEPSZE...byle nie chojniak bo pogrązy NAS całkowicie...
Panie Marusiński, a jak tam zdrowie? Poprawia się na świadczeniu rehabilitacyjnym? Może lepiej najpierw się wyleczyć, a dopiero potem myśleć o interesach z pozycji radnego. To już z pana udziałem przerabialiśmy.
MŁODZI LUDZE idzcie na wybory dajcie szanse MAZUROWI a zobaczycie jak kozystnie zmienia się nasze miasto...
Dokładnie tak!! No i Marusińskiego pogonić z tego miasta!!!
Widać po komentarzach, że czas już oddać głos na Pana Chojniaka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!