aleś się zawziął na tego schorowanego jegomościa,
dopiekł Ci co.
no to jak to jest na radnego zdrowy a na dyrektora chory
no i może gdzieś jeszcze pracuje??????
I tutaj się myli Pan/Pani, otóż ja nigdy nie staram się krytykować danej partii tylko głupotę danej osoby lub jej wymysł iście łopatologicznie sensowny.
Na wybory nie zamierzam iść, ponieważ nie zamierzam kilku ciapą sprawiaj 4 letnią frajdę.
Im mniej osób na wyborach tym staną się pretekstem do tego żeby przyszli kandydaci myśleli głowami o interesie swoich wyborców, a nie o własnej kieszeni.
Jak mi zapłacą za pójście 2 tyś netto za oddanie głosu to pójdę nawet 7 dni wcześniej stać w kolejce.
Na darmozjadów nie głosuję. Najpierw zaczną myśleć o ludziach, którzy im dają chleb, a potem zacznijcie głosować na ich chleb by zarabiali na niego sensownie.
Klet,
jest jakiś sens w Twoim rozumowaniu, ale raczej mało to wszystko realne. Ty nie pójdziesz, ale sąsiad, sąsiadka, dziecko sąsiadki pójdą i co? Coś się zmieni, myślisz? Niet!
Ograniczasz tylko swój wpływ na wszystko wokół. Takie są realia.
---
Masz rację, kubeł zimnej wody im się należy. A jak! Ale nie jest nim Twój pojedynczy protest, niestety. Byłaby nim na przykład 5%owa frekwencja :P
Mazurowi NIE!!!! Tylko Jan Dziemdziora i Andrzej Czapla mają realną wizję rozwoju tego miasta. Byłem wczoraj i osobiście widziałem Mazura i jego drużyny na scenie MOK-u. Mazura znam i jego byłą żonę Ewę. Gość który zostawia żonę i rodzinę nie daje gwarancji uczciwego.
Popieram kleta!Myślą tylko jak się na stołek dostać a jak już sie dostaną to społeczeństwo mają szeroko w ... tyle!Przykład?Obecny prezio!!!
Do tego zmierzam by frekwencja była niska by wybory były nie uznane cóż, że zechcą je powtórzyć. Ludzie muszą zrozumieć, że być może mój sprzeciw wzięcia udziału w wyborach dziś jest jedynie kropelką w całym tym bajorku sfermentowanym ale może kiedyś ludzie będą i moim śladem podążać. Wystarczy by kolejne wybory wyłowiły kolejnych "nieudaczników" leworęcznych, którzy dbają o własne siedzenie już w pierwszej sekundzie do chłapanie się stołka.
Masz rację, że ja nie pójdę ale moi sąsiedzi popełnią ten błąd obywatelski i dalej dadzą komuś prawo do niszczenia ich otoczenia ich wartości życiowych, sprawiania, że wyborca jest tylko śmieciem, z którego co wybory kolein mańkuci się nabijają.
Jeżeli Ci "wybrańcy" są tacy teraz och, ech, ach cacy, tyle obiecują o jejku to dlaczego w momencie gdy jeden zdesperowany facet w Polsce pokazał im frustrację nagle zaczęli się bać !? Pytam się czego się boją przecież tyle już ludziom pomogli w życiu, tyle miejsc pracy dali, tyle ludzi młodych może się realizować zawodowo, zakładać rodziny z poczuciem bezpieczeństwa na przyszłość. Czego się boją teraz ?
Z własnych śmieci pokażcie mi z kandydatów kto realnie i efektywnie sprawił, że przynajmniej 1000 rodzin odczuło za jego kadencji poprawę trwałą życia i finansów.
Pokażcie mi kogoś kto poruszył temat, pokazał projekt jak efektywnie i realnie wykorzystać potencjał położenia miasta Piotrków Trybunalski ?
Proszę o nazwiska i konkrety statystyczne, a nie tylko lanie wody w czasie kampanii "wybiórczej".
Popieram widać jak na dłoni, że dba o swój interes, więc nie jest godny zaufania.
Myśle że takowych nie otrzymasz!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!