Burka masz rację. Mazur umie się zachować na scenie. Widać, że zerknął specjalnie do tekstu, żeby pokazać że mówi na temat i nawiązuje do programu wyborczego. To oto chodzi, polityk musi integrować się z programem. Wytrawny gość widzę. A cóż Doker tego nie rozumie
tak sobie czytam te komentarze i dochodze do wniosku, ze mieszkancy piotrkowa to dziwni ludzie - i jak u nas ma byc lepiej? i jak maja zostac tu mlodzi? skoro tyle tu agresji, podlosci i narzekania!!! Mazur to w porzadku czlowiek i faktycznie duzo kasy sciagnal do piotrkowa i bez poparcia w samorzadzie wojewodztwa zadne referaty um by nie pomogly! poza tym "latanie dziury budzetowej" nie polega wylacznie na podwyzkach oplat i podatkow-sa inne sposoby i mysle, ze ten czlowiek wie jak to zrobic!! a wracajac jeszcze do druzyny RiG - mysle, ze warto ich poprzec!! wiekszosc z nich to fantastyczni ludzie i faktycznie specjalisci!! i radza sobie sami nikt im nie pomaga!! a tak apropos dyrektorow szpitali dlaczego tak przeszkadza niektorym jeden z nich? - nie sztuka jak ci daja, oddluza, zbiora od ludzi po 1zl (roosevelta), to sztuka poradzic sobie samemu, wyjsc z wielkich dlugow, ludzi w tym czasie nie zwolnic, wyplacic wszelkie "203" i "13" z odsetkami, rozwijac sie, doposazac w super sprzet i dbac o szpital (rakowska)! wiem co mowie i to z doswiadczenia i obserwacji wielu szpitali w Polsce - ten na rakowskiej naprawde jest dobrze zarzadzany i podziwiam tego dyrektora, ze wytrzymuje pomimo pojawiajacych sie negatywnych opinii niektorych lokalnych maruderow [a moze to pracownicy, ktorzy tak reaguja na to ze musza pracowac a nie popijac kawke :-)] Pozdrowienia dla wszystkich!! i sukcesu w wyborach dla Pana Mazura i RiG!!!
nie bylam i nie wiem, ale przed chwila obejrzalam chojniaka i tez jego inauguracja wypadla kiepsko (oprocz balonikow)
dzieki za komplement. po prostu nie lubie kiedy ktos naciaga fakty. dla mnie ewidentnie bylo widac, ze tylko zerknal na teksst a wszystko mowil sam.
Dzieci tańczące mazura były słodkie, to fakt. Ale cały czas miałam skojarzenia z "Misiem" Barei (scena z odbiorem paszportów) ;-)
Oj....uważajcie co piszecie,,,,,,
Ależ, oczywiście że Mazur. To jedyna rozsądna alternatywa! Żaden z pozostałych nie jest w stanie mu podskoczyć. A tyle tu agresji, podłości i narzekania jak sam piszesz, może po prostu wszyscy obawiają, że wpuści do Piotrkowa zbyt dużo świeżego powietrza. Zachwieją się stołki, a wyraźnie podkreslił kilka razy, że nie będzie zatrudniał żadnej rodzinki ani znajomków. Nie chcecie konfitur, których Mazur nauczył się szukania, to wybierzcie sobie tych swoich kandydatów, a z waszego menu nie prędko zniknie suchy chleb. I to by było na tyle.
10/10!
Ty, głupiego z kogoś robisz? Sam piszesz brednie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!