metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wizja ~wizja (Gość)27.10.2010 13:00

dla wszystkich ujadaczy: czas na merytoryczność - Prezydentem Pan Chojniak

00

wyborca ~wyborca (Gość)27.10.2010 14:15

"lesnikdrzewiarz" napisał(a):
I na radnych RiG-u też zagłosujemy

Przekonałbyś mnie i moich znajomych (a mam ich niemało), że Marek Mazur jest wart poparcia w głosowaniu. I tu się z tobą zgadzam. Chojniak i Masiarek nie dorośli mu do pięt. Ale niektórzy kandydaci na radnych KWW RiG dla Piotrkowian tacy jak Dzwonnik i syn, oraz Jacek Marusiński (pomysłodawca płatnych stref parkowania) jakoś mi nie pasują do pozostałych. Dlatego Mazura poprę ale radnych KWW RiG dla Piotrkowian nie poprę. Będziemy skreślać Dzwonników i Marusińskiego.

00

pw ~pw (Gość)27.10.2010 14:38

Panie MAZUR zrób pan porzadek z tą chołotą-życzę powodzenia.

00

stara-psiara ~stara-psiara (Gość)27.10.2010 14:48

"wyborca" napisał(a):
Przekonałbyś mnie i moich znajomych (a mam ich niemało), że Marek Mazur jest wart poparcia w głosowaniu. I tu się z tobą zgadzam. Chojniak i Masiarek nie dorośli mu do pięt. Ale niektórzy kandydaci na radnych KWW RiG dla Piotrkowian tacy jak Dzwonnik i syn, oraz Jacek Marusiński (pomysłodawca płatnych stref parkowania) jakoś mi nie pasują do pozostałych. Dlatego Mazura poprę ale radnych KWW RiG dla Piotrkowian nie poprę. Będziemy skreślać Dzwonników i Marusińskiego.

Co do joty. Mazurowi dobrze z oczu patrzy. Wydaje się, że można tytułem obdarzenia go kredytem zaufania przyjąć, że jest uczciwy. Na listach RiG-u jest wiele porządnych ludzi, warto się przyjrzeć tym z środka list. Ale zgadzam się, że wymienione przez Ciebie nazwiska kandydatów to jest wielka wtopa. Trochę przykro, że poważni ludzie się pod takim składem list podpisali.
Na Mazura pójdę zagłosować i wybranych radnych też mam, znam ich i lubię.

00

Lola ~Lola (Gość)27.10.2010 14:58

"wizja" napisał(a):
czas na merytoryczność - Prezydentem Pan Chojniak

Czas na merytoryczność? To czemu dalej żartujesz?

00

chwilka ~chwilka (Gość)27.10.2010 15:59

Na listach RIGu są i tacy co mieli konflikt z prawem. Są wśród nich i sportowcy. Dziwię się, że wyżeracze epiotrkow nie zauważyli i nie doceniają mieszkańców Piotrkowa. Dość zakłąmaniom i wpływom Witolda. Głosujemy na kogoś innego. Mam do wyboru Chojniaka i Czaplę. Wybieram Chojniaka.

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)27.10.2010 17:08

żarty,żartami,ale jak się tak posłucha,poczyta,naogląda,to mam ochotę nakazać tym urzędasom wypić to piwo,które przez ten czas naważyli....

00

klet ~klet (Gość)27.10.2010 17:21

"mini19103" napisał(a):
żarty,żartami,ale jak się tak posłucha,poczyta,naogląda,to mam ochotę nakazać tym urzędasom wypić to piwo,które przez ten czas naważyli....

Co Ty mówisz przecież po takim ważeniu to ferment będzie straszny ! Smród już czuć, a kolejne 4 lata ważenia smrodu może dobić wszystkich :D

00

Lola ~Lola (Gość)27.10.2010 18:01

"chwilka" napisał(a):
Na listach RIGu są i tacy co mieli konflikt z prawem. Są wśród nich i sportowcy.

A może by tak konkrety, co?
Już się przyzwyczaiłam, że lubi się tutaj strzelać z ukrycia, zza krzaka, jakimiś ślepakami. Siądziesz sobie anonimowo niezalogowany przed kompem, stukniesz to i owo i już. A ja proszę o konkret - jesteś pewny, to dawaj, syp nazwiskami. Nikt Cię nie poda do sądu, informować mieszkańców możesz, ba! nawet masz prawo. Jeden warunek - dawaj sprawdzone info! To jak będzie? Będą konkretne nazwiska???

00

Mariusz Brzuskiewicz ~Mariusz Brzuskiewicz (Gość)27.10.2010 18:44

Myślę że ta lista RIGu jest lepsza niż PO.
Zagłosuję na RIG mimo wszystko co wy tu piszecie.
Koniec pobożnego i tej farsy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat