metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)05.08.2017 09:57

Głupotą jest Twoja wypowiedź Witku,
Ludzie robią to dla siebie, nie dla innych.
A skoro to im się podoba to co wam do tego ?
Ty pewnie chodzisz w rurkach i nikogo to nie obchodzi
chociaż nie każdemu się to podoba
Twoja sprawa

59

fsdfdfd ~fsdfdfd (Gość)05.08.2017 10:27

Do osób, które są za akceptacją tatuaży w miejscu pracy: czy skoro jesteście tolerancyjni, to czy przyjęlibyście do siebie osoby z wytatuowaną całą twarzą??

82

gość ~gość (Gość)05.08.2017 15:48

Zdecydowanie nie!uważam podobnie jak przedmówcy. Również nie wyobrażam sobie nauczyciela (a w szczególności nauczycielki) wytatuwanego/ej. Promowanie patologii i na pewno brak szacunku ze strony społeczeństwa. A i na starość nikogo nie upiekszy wręcz przeciwnie to jest odrazajace.

84

gość ~gość (Gość)05.08.2017 16:08

Jestem nauczycielem z dwoma tatuażami. Nie chwale się nimi. A co najważniejsze nie przeszkadzają mi w wykonywaniu zawodu. Cieszę się dobrą opinią wśród rodziców nikt nigdy nie krytykował moich tatuaży wręcz przeciwnie. Dziwi mnie fakt tych krytycznych uwag i wypowiedzi pod kątem nauczycieli. A i dodam jeszcze że moje dziecko w przedszkolu uczy wspaniała Pani z tatuażem.

59

Gość. ~Gość. (Gość)05.08.2017 18:43

Co tak naprawdę ma posiadanie tatuażu do sposobu, stylu i jakości wykonywania określonego zawodu? Oczywiście tatuaż w odpowiednim do tego miejscu (na pewno nie na twarzy, etc.) absolutnie nie powinien nikomu przeszkadzać. Ja nie mam tatuaży, ale moja mama ma na plecach nawet dwa i absolutnie nikomu to nie przeszkadza, bo w sumie i niewiele osób o tym wie. Tatuaże są ok :)

26

gość ~gość (Gość)05.08.2017 19:38

Kazdy wytatuowany to potencjalny kryminalista - takie sa statystyki. juz siedzial lub bedzie siedzial.Seba czy Karyna bez roznicy.

89

gość ~gość (Gość)05.08.2017 18:58

Stawiam że Twoja mama ma z 40 lat a Ty 20 i teraz Ci to nie przeszkadza.Poczekaj jak będzie miała 60 a Ty będziesz inaczej patrzył na swoją mamę.

63

gość ~gość (Gość)05.08.2017 22:00

Te z tatuażami to niby takie ura bura.Przyszedł ci taki jeden wydziarany i nawet dnia nie przerobił a wyglądał na koksa

51

gość ~gość (Gość)05.08.2017 16:47

Kto wyobraża sobie swoją mamę w wieku 60-70 lat z tatuażem "gdziekolwiek"?

163

kiosk ~kiosk (Gość)05.08.2017 21:21

To jakaś totalna szajba.Nie wyobrażam sobie by w poważnej instytucji jak bank,notariusz czy urząd ktoś z widocznym tatuażem obsługiwał ludzi.Wg mnie takie osoby nie wzbudzają zaufania.

107

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat