Jakoś nie wyobrażam sobie 80-cio letniej babci stojącej w kościele z jakimś śmiesznym tatuażem,który zrobiła sobie jako małolata :)
Wątpliwa ozdoba. Jak się sam na własne życzenie okalecza, cierpi to czy ten ktoś nie ma zaburzen? Moze psychiatra lub lekarz powinien się wypowiedzieć
tatuaz robi sie dla siebie jak jest niewidoczny. Jesli jest widoczny to nie dla siebie. Jesli ktos tego nie akceptuje to na rozmowce nie nalezy patrzec. Mnie sie osobiscie ta parada z tatuazami na widoku nie podoba.
Moim zdaniem nie możemy oceniać kogoś po tym jak wygląda czy ma tatuaż czy nie każdy jest człowiekiem kto powiedział że ktoś z tatuażem to odrazu kryminalista . Ludzie pora się obudzić w jakim my kraju żyjemy ? . A to czy na starość to wygląda ładnie to już jest jest tej osoby sprawa . Jestem zdania jak Ci się nie podoba to nie patrz .
Jak słyszę zrobiłem,zrobiłam tatuaż,bo ma wielkie znaczenie dla mnie,to aż mnie krew zalewa... A później na facebooku na każdym zdjęciu go musi byc widać(bo ma dla mnie znaczenie).Jasne...
Ludzie to robią na pokaz i tyle.A starość?Jak żyć?Mam koleżankę w pracy (50lat).Tatuaże na plecach,nadgarstkach...Ohyda!Co "najlepsze" wygląda jak starsza pani ,okulary korekcyjne ale tatuaże z młodych lat.
Wyobrażacie sobie współpracować z kimś takim jak na zdjęciu... Np.sprzedawca,przedszkole...
No śmiało pracodawcy zatrudnicie pana?
To jakaś totalna szajba.Nie wyobrażam sobie by w poważnej instytucji jak bank,notariusz czy urząd ktoś z widocznym tatuażem obsługiwał ludzi.Wg mnie takie osoby nie wzbudzają zaufania.
Kto wyobraża sobie swoją mamę w wieku 60-70 lat z tatuażem "gdziekolwiek"?
Te z tatuażami to niby takie ura bura.Przyszedł ci taki jeden wydziarany i nawet dnia nie przerobił a wyglądał na koksa
Stawiam że Twoja mama ma z 40 lat a Ty 20 i teraz Ci to nie przeszkadza.Poczekaj jak będzie miała 60 a Ty będziesz inaczej patrzył na swoją mamę.
Kazdy wytatuowany to potencjalny kryminalista - takie sa statystyki. juz siedzial lub bedzie siedzial.Seba czy Karyna bez roznicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!