metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.08.2017 17:18

Najlepsze są Chińskie znaczki :)
Całe rękawy też już są Januszowe.

110

gość ~gość (Gość)06.08.2017 18:19

Jak ładny facet to mu wszystko pasuje nie widzę żadnej przeszkody że to nie pasuje w pracy

37

abcde ~abcde (Gość)06.08.2017 16:21

Niestety, osoby z widocznymi tatuażami wyglądają żałośnie. Tak jak chińska deska klozetowa, stworzona przez domorosłego plastyka, mającego swój "gabinet plastyczny" przy polu z ryżem....

196

gość ~gość (Gość)06.08.2017 23:20

Kolejny raz mieszkancy miasta udowadniaja jacy sa zacofani,wredni,zakompleksieni.Wszystko wiedza najlepiej i tylko oni maja racje.Jak cos nie po ich mysli to najlepiej zabic albo do wiezienia wsadzic.Nie zapominajmy o fanatykach religijnych,tez by chetnie stryczek zaciagneli.Brawo Polska,tacy jestesmy.

911

gość ~gość (Gość)07.08.2017 08:31

Do Onbez
Bardzo dobry konentaż i podsumowanie...
Też jestem przeciwnikiem frustratów, którzy z braku akceptacji siebie samego, szukają jakiegiś sposobu na wyróżnienie się z tłumu...
Nie - dla tatuaży w miejscu pracy!

83

97-300 97-300ranga07.08.2017 08:44

Śmieszą mnie ci kurduple z wydziabanymi łapkami i pałąkowatymi kuloskami którzy w ten sposób chcą zaistnieć w przestrzeni publicznej i poniekąd to im się udaje gdyż stają się obiektami do niewybrednych komentarzy ich "artystycznych" dziar.

105

gość ~gość (Gość)07.08.2017 08:44

Mi nie przeszkadzają tatuaże.psyhichny potrzebuje leku,jak mu tatuaż pomaga niech ma.osobiście nie mam tatuażu, ale jak bym miał to nie w widocznym miejscu.

24

pioter ~pioter (Gość)07.08.2017 09:10

w Piotrkowie jest takie przeswiadczenie, że jak ktoś wydziarany to zaraz kryminalista, a prawda jest taka , że większość to porządni ludzie ( nie rzadko lepiej wykształceni, od niektórych tu piszących), a mniejszość co im się tatuaże nie podobają, to najzwyczajniej w świecie boi się tych wytatuowanych osób, bo zazwyczaj są to dobrze zbudowani mężczyzni, lub naprawdę atrakcyjne kobiety, którym tatuaż dodaje uroku, a tutaj to juz działa najzwyklejsza kobieca zazdrość.
pozdrawiam

810

LK ~LK (Gość)07.08.2017 00:30

Tatuaże wykonują sobie osoby z problemami psychicznymi, to jednolite stanowisko światowej psychiatrii.

1712

Meloman z Piotrkowa ~Meloman z Piotrkowa (Gość)07.08.2017 11:37

Tatuaże są różne, więc tytułowe pytanie "Jesteś za akceptacją tatuaży w miejscu pracy?" jest zbyt ogólne. To tak jakby zapytać "czy jesteś za muzyką w miejscu pracy?". Bez uściślenia o jaką muzykę chodzi i w jaki sposób graną łatwo o poważny konflikt. Bo ktoś chce słuchać Bacha, a ktoś inny Zenka, ale prawie każdemu (za wyjątkiem całkiem głuchych) będzie przeszkadzała muzyka o głośności 160 dB.

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat