cała góra darmozjadów pryjechała!!! i patrzyli jak ludzie jak małpy na banany sie rzucili!!!
Ludzi tyle, że w najkrótszej kolejce stałam pół godziny :/ ogólnie nic ciekawego... Nawet banany o 4gr. tańsze w kauflandzie :D
Zmutowany chomik - popieram twoj ostatni post całkowicie :D
Jestem na wykładaniu towaru na zlecenie w Realu, mam 6.5 zł ale na reke , nie tak jak niektorzy błędnie pisali brutto. Procownicy Reala mają 7 zł.
paranoja............ POCZEKAJ DO 1-WSZEJ WYPŁATY. DOPIERO MÓW O TYM ILE PŁACĄ, A TO, ŻE TYLE MASZ NA UMOWIE TO PAPIERKIEM MOŻESZ SOBIE WYTRZEĆ D... ZOBACZYSZ CZY CIĘ NIE ZROBIĄ W H...
Wszyscy zachwycają się otwarciem marketu jakby nie wiem co to było. Jak na Piotrków to normalne!!!! Nawet nie mam ochoty tam się wybrać, bo niemiecki REAL(a miałam go na co dzień) pewnie różni się tylko tym,że produkty mają polskie etykiety i ceny w zł. Ogólnie do najtańszych nie należy
Byłem zobaczyć ten sklep ok 13. Ludzi bardzo dużo, że takich scen jak przy otwarciu 2000 Biedronki nie widziałem. Natomiast dziwi mnie fakt, że na parkingu widziałem tylko kilkanaście piotrkowskich rejestracji. Zdecydowana większość to przyjezdni i to spoza województwa.
Ogólnie sklep jak sklep z nową nazwą. Osobiście czekam aż Real zmieni się Auchan bo to dużo tańszy sklep.
Brawo następny polski sklep , brakował go nam bardzo.Jeszcze powinny powstać następne takie sklepy.W tych sklepach powinni mieć kamery z bezpośrednim przetwarzaniem i przesyłaniem na You Tube żeby świat zobaczyła co kupuje biedny Polak.
Rozumiemy się w 100% Podobnie sytuacja u mnie wygląda. Obrona w czerwcu w stolicy.
Otóż to ;-)
<piwo>
Licha frekwencja :)))
malo ludzi !! myslalem ze ludzie sa troszke glupsi...wiec to dobrze ze tak malo ludzi...a sklep jak sklep zmiana szyldu i dalej sprzedaja :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!