Bezpośredni link do publikacji: http://www.pomysloprzyszlosci.org/edukacja/dlaczego-zarabiamy-mniej/
A portugalskich Biedronek już 9! jak szarańcza, w takim małym mieście. Kto wydaje pozwolenia na te kolejne "polskie sklepy" z portugalskim właścicielem? Wspieranie piotrkowskich przedsiębiorców według władz miasta...
Pod temat idealnie pasuje. Polecam poczytać tego pdf-a.
Dlaczego_zarabiamy_mniej_wydanie-II_2013-01-29_.pdf
Najlepsza była promocja piwa Warka Radler. Przy głównym przejściu promocja 13zł z groszem, a na regale w głębi po 10zł z groszem za 4 piwa :D:D:D
Niestety gorzka prawda a te wspomniane osiedlowe sklepiki z prawdziwego zdarzenia już przemineły niestety :(((
owczy ped jak i w obi ludzie kupowali, kupowali a sami do konca niewiedzieli co biora wazne a zeby duzo bylo
Przeminęły bo wszyscy poszli do Reala...z czego mają zarabiać?
marysia1967 masz racje a najlepszy jest bajer ze znakiem Teraz Polska kup sobie cos z tym znakiem i zobacz kod produktu albo niemiecki albo francuzki napisalem do jednej firmy z zapytaniem dlaczegi to godlo umieszczaja na polskich produktach to dostalem odp ze na produktach sprzedawanych w polsce moze widniec to godlo. mamy taki marketing ze ze ci smieszni ludzie zzagranicy twoza polskie marki i sprzedaja jako nasze
Nie wiem czy chciałbyś pracować za te 800zł. Nie wiem o kim mówisz, że dostał od 4tys do 12tys odprawy. Pracowała tam moja zona i nic mi nie wiadomo o takich pieniądzach!!!!
Chciałbym żebyś mi to powiedział prosto w oczy ale później dostałbyś w buźkę za to, że piszesz takie bzdury, że to są darmozjady. Nóż otwiera się w kieszeni.
Nie wiem, czy chciałbyś pracować ma 3/4 etatu i wiesz że pracować będziesz 6 godzin a zostajesz 9,5??!! Myślę, że ShadyMike jest pracownikiem budżetówki i wydaje się jemu, że za mało zarabia. Dlaczego nie powiesz nic o urzędnikach magistratu, że dostają milion złotych do podziału na 13 pensję!!??
Jasne. W markecie jest świeże i tanie... Mój tata, który jest niereformowalny też tak mówi ale on ma prawie 70 lat. Kupujesz masę niepotrzebnych rzeczy, kusisz się na jedną promocję i nie zwracasz uwagi, że za 3 inne rzeczy przepłacasz. Ale, nie warto ludzi edukować, Polacy szczególnie potrafią tylko siedzieć i narzekać i pleść takie farmazony, zero myślenia, analizy, zainteresowania, ot iść do marketu i nakupić jedzenia a później połowę wywalić do śmietnika jak data ważności się skończy albo spuchnie w lodówce. Później powiedzieć, ze się nie ma pieniędzy, nie ma pracy. Pracy nie ma bo polski przedsiębiorca nie ma takich ulg jak właśnie ten zachodni witany przez notabli z pokłonem i przytupem, nie tworzy miejsc pracy tylko je likwiduje. Bo Polak oczekuje od naszych przedsiębiorców jedynie zarobków żeby te z kolei oddać obcym. Taka Logika! Ale życzę powodzenia i smacznego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!