metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kogut ~kogut (Gość)14.03.2013 18:18

"belmondo" napisał(a):
Zdecydowana większość to przyjezdni i to spoza województwa.

cała góra darmozjadów pryjechała!!! i patrzyli jak ludzie jak małpy na banany sie rzucili!!!

00

wiola77725 ~wiola77725 (Gość)14.03.2013 17:37

Ludzi tyle, że w najkrótszej kolejce stałam pół godziny :/ ogólnie nic ciekawego... Nawet banany o 4gr. tańsze w kauflandzie :D

00

xyz 26 ~xyz 26 (Gość)14.03.2013 16:21

Zmutowany chomik - popieram twoj ostatni post całkowicie :D
Jestem na wykładaniu towaru na zlecenie w Realu, mam 6.5 zł ale na reke , nie tak jak niektorzy błędnie pisali brutto. Procownicy Reala mają 7 zł.
paranoja............ POCZEKAJ DO 1-WSZEJ WYPŁATY. DOPIERO MÓW O TYM ILE PŁACĄ, A TO, ŻE TYLE MASZ NA UMOWIE TO PAPIERKIEM MOŻESZ SOBIE WYTRZEĆ D... ZOBACZYSZ CZY CIĘ NIE ZROBIĄ W H...

00

xyz 26 ~xyz 26 (Gość)14.03.2013 16:12

Wszyscy zachwycają się otwarciem marketu jakby nie wiem co to było. Jak na Piotrków to normalne!!!! Nawet nie mam ochoty tam się wybrać, bo niemiecki REAL(a miałam go na co dzień) pewnie różni się tylko tym,że produkty mają polskie etykiety i ceny w zł. Ogólnie do najtańszych nie należy

00

belmondo ~belmondo (Gość)14.03.2013 13:49

Byłem zobaczyć ten sklep ok 13. Ludzi bardzo dużo, że takich scen jak przy otwarciu 2000 Biedronki nie widziałem. Natomiast dziwi mnie fakt, że na parkingu widziałem tylko kilkanaście piotrkowskich rejestracji. Zdecydowana większość to przyjezdni i to spoza województwa.
Ogólnie sklep jak sklep z nową nazwą. Osobiście czekam aż Real zmieni się Auchan bo to dużo tańszy sklep.

00

ww ~ww (Gość)14.03.2013 13:32

Brawo następny polski sklep , brakował go nam bardzo.Jeszcze powinny powstać następne takie sklepy.W tych sklepach powinni mieć kamery z bezpośrednim przetwarzaniem i przesyłaniem na You Tube żeby świat zobaczyła co kupuje biedny Polak.

00

mol molranga14.03.2013 11:17

"Kr" napisał(a):
~Kr (Gość)
2 godziny temu, 09:34
"mol" napisał(a):
"POlaczek"... A Ty kim jesteś? Ja Polakiem z dumą, a Ty?
Jestem jeszcze na studiach, zarabiam trójkę i co z tego jak nie w Piotrkowie. W PT można stać tylko na kasie i pracować na magazynach.

Rozumiemy się w 100% Podobnie sytuacja u mnie wygląda. Obrona w czerwcu w stolicy.

00

craviec ~craviec (Gość)14.03.2013 10:54

"Yarek" napisał(a):
PIP nie wejdzie bo czeka na oficjalne zawiadomienie. Pracownicy nie zawiadomią z obawy o utratę tych jakże intratnych posad. I koło się zamyka

Otóż to ;-)
<piwo>

00

ares1 ~ares1 (Gość)14.03.2013 10:31

"belmondo" napisał(a):
Przed 8 stało może z 50 osób.

Licha frekwencja :)))

00

janusz ~janusz (Gość)14.03.2013 10:33

malo ludzi !! myslalem ze ludzie sa troszke glupsi...wiec to dobrze ze tak malo ludzi...a sklep jak sklep zmiana szyldu i dalej sprzedaja :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat