No nieźle, brawo!!! widzę że robi Pan zawrotną karierę a jakie perspektywy przed Panem? Przy takich zarobkach na paczkę fajek musi pracować Pan zaledwie 2 godziny a po tygodniu pracy stać pana by zatankować malucha pod korek. BRAWO!!
Co Ci ludzie robią w życiu, że od 8 rano stoją pod sklepem i czekają na otwarcie?
Byłem rano sprawdzić ilość ludzi szarżujących drzwi. Myślałem, że może nagram coś ciekawego na you..., a tu totalne zaskoczenie. Przed 8 stało może z 50 osób.
Kolejny spacerniak dla emerytów i rencistów, bo kto inny w dni robocze o 8:00 idzie do marketu po zakupy. Na pewno nie bezrobotny - bezrobotny bo go nie stać, bo bezrobotny - pracujący na czarno akurat jest w pracy :)
"POlaczek"... A Ty kim jesteś? Ja Polakiem z dumą, a Ty?
Jestem jeszcze na studiach, zarabiam trójkę i co z tego jak nie w Piotrkowie. W PT można stać tylko na kasie i pracować na magazynach.
to masz niezla kase az ciekawe to jest
na kasach placa mi 6 zl brutto a jesli nawet grosz na minusie to z pensji odciagaja
super praca co nie?
Zmutowany chomik - popieram twoj ostatni post całkowicie :D
Jestem na wykładaniu towaru na zlecenie w Realu, mam 6.5 zł ale na reke , nie tak jak niektorzy błędnie pisali brutto. Procownicy Reala mają 7 zł
Zanim pracownicy dorobią się stażu i podwyżki, nastąpi kolejnazmiana marketu i znów od nowa będą się dorabiać z nadzieją na podwyżkę!
PIP nie wejdzie bo czeka na oficjalne zawiadomienie. Pracownicy nie zawiadomią z obawy o utratę tych jakże intratnych posad. I koło się zamyka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!