no muszę Cię poprzeć bo niestety byłam tam i to samo stwierdzam
uwazajcie na ceny. Na regale cena 5 zl przy kasie 15. Jak kupujesz 1 rzecz to sie kapniesz jak wiecej to cie orzna
Moje odczucia po wizycie w Realu-wielki moloch, szału nie ma, asortyment danego produktu wąski, przez co jest mały wybór ,sery żółte, mięso przesuszone-ogólne wrażenie niechlujstwa-takie jest moje zdanie
podatki? podatki płaci Echo nie najemca! co wy z tymi podatkami? jeden palnął kiedyś głupotę i wszyscy
ją kopiują
Dokładnie
wiadomo szału nie ma ale no lepsze to niż siedziec w domu na dupie i nic nie robic... a w Piotrkowie pracy mało, wyboru nie ma wiec łapie sie czego moge
podatki? podatki płaci Echo nie najemca! co wy z tymi podatkami? jeden palnął kiedyś głupotę i wszyscy ją kopiują
Chciałbym zapytać o podatki jakie wpłynęły do budżetu miasta od kolejnych "inwestorów" w czasie trwania tej karuzeli firm w ostatnich latach. Może właściwe byłoby porównanie do NOMI bo ta firma jest od początku i jak myślę płaci... A może się mylę? Ktoś kompetentny zachciałby zabrać głos?
komunistyczną? co to ma do moich wypowiedzi? kolejny wiesiek próbuje grać uczonego.
~zmutowany nieuk z ciebi i niwiedza ci spod pach smierdzi.
nakarmili cie ta komunistyczna mowa nienawiesci a teraz to powielasz gimbusie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!