metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gossc ~gossc (Gość)30.10.2018 12:09

A pan Chojniak miał już swoje pięć minut i jakoś za dużo się w Piotrkowie nie działo... nie no może teraz przed wyborami coś się ruszyło. Szkoda, że przez te lata co był nic prawie nie zrobił.

2013

zmiany są dobre i potrzebne. ~zmiany są dobre i potrzebne. (Gość)30.10.2018 19:37

Piotrków z perspektywy młodych osób to dno i upadek. Nie ma tu nic co mogłoby zachęcić do pozostania w rodzinnym mieście. Uczelnia, która chyli się ku upadkowi... studentów już praktycznie nie ma. Chyba zapominamy, że młodzi ludzie to przyszłość! Piotrków, nad czym bardzo ubolewam, to już miasto emerytów i rencistów. Z całym szacunkiem, ale co takiego zrobił nasz obecny prezydent, żeby było nam lepiej? potrzeba zmian! Nie wiem czy Pani Marlena będzie dobrym wyborem, ale jest to wybór konieczny. Pan Chojniak miał już czas i zaufanie od nas, żeby potwierdzić słuszność swoich kadencji. Czas na kogoś nowego, innego na rozwój. Ja, jako osoba młoda mam taką nadzieje i tego wszystkim życze. Chociaż wątpliwe są szanse na wygraną Pani Marleny, no trudno, ja swój głos chętnie jej oddam!

74

antydoda antydodaranga30.10.2018 19:41

Uuuu kosmetyczka, 18 minusów zarobiłaś, a pod Chojniakiem 13 plusów. No i nawet trollowanie nic nie daje już :D

74

Emilo ~Emilo (Gość)30.10.2018 17:57

Do~~luki pod kopułą, gród to mają w Krakowie, w Piotrkowie to co najwyżej ruiny.

72

bravo ~bravo (Gość)30.10.2018 19:56

Super, nareszcie ktoś rob kampanie jak trzeba dla tego miasta !! Bravo Pani Marleno, przekonała mnie Pani !! WOW !!!

910

antydoda antydodaranga30.10.2018 19:57

Mnie to się najbardziej podobał ten zwrot do Chojniaka: damski bokser. Okazało się jednak, że to ona jest męskim bokserem. Nic dziwnego, że facet nie wytrzymał i się z nią rozwiódł.:D Z psychopatką nikt by nie wytrzymał

109

lope12 ~lope12 (Gość)30.10.2018 20:04

pytanie głowackiej do prezydenta było poniżej zera. myślałem że stać panią na więcej

911

smiech3 ~smiech3 (Gość)30.10.2018 20:11

Ale pani Marlena się pogrążyła jak nie odpowiedziala na pytanie Chojniaka :D

1012

gość ~gość (Gość)30.10.2018 20:36

Chojniak przegrał debate bez dwóch zdań, ale na stołku i tak pozostanie. Nie rozbija się układu z którego się czerpie korzyści, wtajemniczeni wiedzą co mam na myśli...

97

wonzdanowska ~wonzdanowska (Gość)30.10.2018 20:46

Ktoś dobrze krzyknął jej oszustka:D Piotrkowianie to są jednak mocni ludzie i w grupie siła :))

1012

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat