Kultura osobista i "waleczność". Nie lubię takiego zachowania i zaborczości. Ludzie zastanówcie się! Jestem za PO bardziej niż za PISem ale nie popieram tej kandydatury szczególnie po dzisiejszej debacie. Fundusze jakimi dysponuje przyszły prezydent będą wykorzystane przez kolejnego prezydenta czy to będzie pani Wężyk czy pan Chojniak ale liczy się jeszcze sam człowiek, jego zachowanie a pani Marlena jest wybuchowa i nadpobudliwa.
A ja jestem zawiedziona debatą, bo miały być pytania o kosmetykach, a nie było. Najwyżej jutro pójdę do Focusa i się jej spytam, jakie tu wybrać na półmetek.
wsłuchajcie sie jak Głowacka mówi w debacie że będzie "otwartm prezydętęł " :D brawo Marlena, pani juz podziekujemy, nie chemy pręzydęłta :D
W ramach debaty. Pytanie do władzy. Kiedy urzędnicy odblokują parking przed fabryką papieru pod nazwą Urząd Miasta ? Parking jest dla urzędniczej burżuazji, czy dla narodu biblijnych chamów?
Właśnie wysłuchałem debaty. Pan prezydent średnio. Pani kontrkandydatka fatalnie. Ciągłe "eeeee" "yyyy", któś tu pisał, że Chojaniak się nie umie wypowiadać. Ludzie odrobiny obiektywizmu. Pani kandyduje na prezydenta Piotkowa? Nie słyszałem. Piotrków, a i owszem.
Jak ktos skazany prawomocnym wyrokiem moze byc prezydentem. Chory i skorumpowany kraj
Całkowicie nieprzygotowana ta pani. Chyba lekcje u "bula" swojego partyjnego odrabiała.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!