Dobre skoro skazancy popierają Wezykowa to ja namówie 200 osób aby głosowały na Pana Chojniaka
Marlenka takie ciśnienie miała, że powiedziała, iż wybory były 12 października. Nie tędy droga, kobito, nie tędy
To ja tej kobity nie rozumiem już, czy ona już totalnie upośledzona, podaje przykład Tomaszowa, miasta, w którym rządzi PiS, a ona jest z PO. Wytłumaczcie mi to, bo naprawdę nie rozumiem.
To się popisała pani MWG podczas debaty, pyskata, bez kultury kobieta. Myślałem, że stać ja na trochę więcej, ale się przeliczyłem. To już niestety nie pierwsze takie show w jej wykonaniu. Kurczę, naprawdę nie rozumiem ludzi, którym takie zachowanie się podoba, którzy temu przyklaskują. Czy to są postawy, które wynoszą z domów? Czy w domach tak ich rodzice ze sobą prowadzą rozmowy na jakieś ważne tematy? Do mnie takie zachowanie nie przemawia. Nie oddam głosu na kogoś kto ma taki duży problem z opanowaniem swojego zachowania. Prezydent ma być wizytówką miasta, a nie rozwrzeszczany frustratem.
Brak słów po wypowiedzi pani MWG. Żenada! Inteligencja, wiedza, zasób słów na poziomie zero. Prezydent Krzysztof Chojniak górą! Brawo!
Marlena Wężyk-Głowacka jest "za" mordowaniem dzieci poczętych. To coś znalazłem na jej stronie internetowej i jeszcze się tym chwali. Naprawdę chcecie takiego kogoś? Macie dowód, jak uczestniczyła w czarnych marszach.
Co to za młody chłopak co rozdaje te baloniki (ze zdjęć)? On czasem nie kandydował na coś? Pytam bo chyba ulotki rozdawał a na nich było kandydat bezpartyjny tylko logo było PO i nowoczesnej.... ??
Czyli jak przegra, to powie w komentarzu, że głosowali co się boją KCH:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D Ale dobra. I pamiętaj 1 listopada pamiętaj, śledzę cię i potem będziesz na www.krolowa-superstar.blog.pl, jak będziesz agitowała na ludzkiej krzywdzie, więc możesz już tę stronę sobie zapisać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!