Dopiero gdy ustąpiło PO i zmieniło w PiS znalazłem pracę. Mam 27 lat i niby platforma jest za nami, za młodymi? Skończcie waść, wstydu oszczędź. Nigdy tej łachudry!
To,że Łodzią rządzi kobieta,nie oznacza,że p.Wężyk nadaje się na prezydenta.Według mnie absolutnie nie poradzi sobie z tak ważnym staniwiskiem.Robi szum wokół swojej osoby i to tyle.Piotrkiwianie to mądrzy ludzie i jakaś tam pani Wężyk oczu im nie zamydli.Poza tym,że miże nawet nieźle wygląda,niczego sobą nie prezentuje.Prezydent Chojniak jest właściwym człowiekiem na właściwym stanowisku!!!
Łódź jest tak bardzo rozwinięta, że zaskakująco jej się liczba mieszkańców zwija ;)
Trzecie co do wielkości miasto w Polsce ( a może już nie?), a nawet z niego na wakacje czy ferie nie można lecieć, no chyba, że na zmywak do Liverpoolu, czy innego Dublina. Regularnie muszę odwiedzać lotniska w W-wie, Katowicach, czy nawet w Poznaniu, mieszkając godzinkę drogi do lotniska w Łodzi, bo tak bardzo to miasto jest rozwinięte i bogate ;)
A o jeszcze o czym to świadczy, że w Łodzi, jako w stolicy województwa wcale nie zarabia się najlepiej, tak jak w innych województwach?
Pani Marleno, nie tego się po pani spodziewałem. Straciłem do pani zaufanie
Już jakiś czas temu pisałem o tym, że MWG ciągną za uszy jak tylko mogą. A ona ciągnie za sobą kolejnych cwaniaków.
Zagłosujcie na pana Chojniaka co zaprowadził Piotrków na ostatnie miejsce wśród miast powiatowych.Ostatnio czytałem ,że nawet prostytutki zarabiają najmniej w Piotrkowie względem całej Polski.Głosujecie na Chojniaka bo żrecie razem z jednego koryta i boicie się,że układ się skończy.Pora na zmiany,bo patrzeć na was już nie można.Już wszyscy zapomnieli jak było referendum o odwołanie Chojniaka,bo tylko ceny za wodę podnosił tak budżet miasta ratował.Najgorszy prezydent w Polsce.Kilkanaście tysięcy ludzi wyjechało z Piotrkowa tak tu dobrze.Ja jak wygra Chojniak też wyjeżdżam do Berlina bo,jak mówiła pani Pawłowicz jak się komuś nie podoba to do Berlina.Przynajmniej tam będę żył jak człowieka,a wy w tym czasie będziecie podziwiać mediatekę.
Przepraszam Państwa, że chodziłam z tą panią, ale ona sama chciała !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!