Brawo panie prezydencie! Szacunek dla Pana za opanowanie i spokój, takiego prezydenta chcemy a nie kobietę która krzyczy i nic nie ma do zaoferowania oprócz obgadywania innych
Po wysłuchaniu debaty tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że głosowanie na Panią Marlenę byłoby jedną wielką pomyłką. Swoją arogancją i pyskowaniem pokazała niski poziom kultury.A rozdając latem w upalny dzień wodę mieszkańcom Piotrkowa w ,,trosce" o ich zdrowie było żenujące....Ale nie mam obaw, Pani Marlena nie wygra tych wyborów.
Pani marleno-takie krzyki jak w debacie to na hali. Brawo panie Chojniak! Siła i spokój taki ktoś powinien być prezydenten
Słuchałam debaty.Żenująca prezentacja p.Marleny.Mało merytorycznie,główną koncepcją było zakrzyczenie rozmówcy.Dobre to na hali a nie w debacie politycznej.
Debata pokazała co pani Głowacki ma do zaoferowania. ..NIC tylko krzykiem smiech
Droga P. Marleno WG. Tu jest Piotrków nie Łódź. Tu jest strefa fm a nie radio łódź. Tu się słucha piotrkowskich rozgłośni. Przykro mi że Pani tak poległa w debacie. Nie będę na Panią głosował. Pan Krzysztof Chojniak wygra wybory a Pani życzę lepszego życia być może u boku P. Zdanowskiej W Łodzi. Niech się Pani ogarnie i nie brnie dalej. Pan Lorek czy Pan Sokalski też w bezpośredniej debacie pokonali by Panią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!