Dziękuję Pani Marleno. Po wysłuchaniu debaty pomogła mi Pani podjąć decyzję.
ZAGŁOSUJĘ NA CHOJNIAKA!!!!!!
No to wyszła słoma z butów Pani Głowackiej czy Wężykowej. Zero konkretów, nerwowość - mam nadzieję że się nie popluła w studio. Panie Prezydencie Krzysztofie CHOJNIAKU po prostu ją zjadłeś. GRATULACJE !!! Wiedza merytoryczne przygotowanie to pana atuty. P. Marlena zachowywała się jak niegrzeczny uczeń w stosunku do profesora. GRATULACJE DLA PANA K. CHOJNIAKA.
Czy Wy jej słuchaliście w debacie? Jest źle wychowana, niegrzeczna. Elementarny brak kultury bije po oczach. Wstrętna i napastliwa...
A co poszła o pomoc do łodzi co w naszym mieście brak mądrych ludzi wstyd oni tylko zagranica i ulica
Arogancka, pyskata i bez żadnych konkretów. Głowacka zmasakrowana na debacie.
Niestety kompletnie nie przekonuje mnie Pani Marlena, będę za Panem Chojniakiem. a wszystkim polecam IDŹCIE NA WYBORY
tak sobie myślę że w magistracie wszystkie ręce na pokład w celu pisania durnych komentarzy :)
uczepili cię partyjniactwa a to człowiek robi robotę a nie partia! Hanka w łodzi ma 70% poparcia, chyba tak źle im nie robi. .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!