metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)31.10.2018 06:24

Pytanie Głowackiej w sedno. A sztab chojniaka porażkę mu zgotował takim przygotowaniem. Jesrem zwolennikiem Chojniaka ale to jego otoczenie porażka

35

gość ~gość (Gość)30.10.2018 14:43

Można nie być zwolennikiem MWG, co nie zmienia faktu, że podczas debaty pan Chojniak wypadł fatalnie. Słuchając tego aż trudno było mi uwierzyć, że mówiktoś z 12-letnim doświadczeniem na stanowisku prezydenta. Nagle przestałem się dziwić dlaczego żyjemy w mieście, w którym są najniższe zarobki, nawet za prostytucję. Brakowało mi do wypowiedzi pana Chojniaka podkładu muzycznego z serialu Kariera Nikodema Dyzmy.

2919

sdwwdw ~sdwwdw (Gość)31.10.2018 06:55

dajmy szanse Pani Marlenie, może ona coś zmieni po nic nie robieniu K.CH., Głosujemy na Pania MRLENE - idzimy i zmienmy to miasto

38

gość ~gość (Gość)31.10.2018 06:21

Proszę zapytać kogoś z kim ta pani współpracowała każdy lub wiekszosc odpowie:wredna zadufana w sobie bardzo nieprzyjemna osoba. Nie potrafi zyc z ludzmi.

103

3-krotnie głosujący na Chojniaka ~3-krotnie głosujący na Chojniaka (Gość)30.10.2018 23:59

Brawo dla pani Wężyk-Głowackiej! Nie cierpię PO ale jestem przekonany o konieczności zmian w Piotrkowie dlatego zagłosuję na Panią.

47

potencjalny wyborca ~potencjalny wyborca (Gość)31.10.2018 08:17

A miałem na Panią Wężyk-Głowacką głosować!!!! A tu obnosi się z osobą z prawomocnym wyrokiem o oszustwo. Jak to wygląda? To jest strzał we własną stopę. Przecież chyba nie... a szkoda pisać, bo za dużo walnę i będzie dym. I te hasło wyborcze "Jestem dla Ciebie"!!!! Brzmi jak reklama dziwnych usług. Kto je wymyślił, to powinien walnąć się w głowę i język. A MIAŁEM NA PANIĄ GŁOSOWAĆ!!! W TEJ SYTUACJI ALBO NIE PÓJDĘ NA WYBORY, ALBO PÓJDĘ I ODDAM GŁOS NIEWAŻNY. Obywatelski obowiązek względem miasta i kraju spełnię, lecz nie ma ludzi z moich idei. Pozdrawiam!

76

KISS ~KISS (Gość)31.10.2018 08:22

Ta Baba z wyrokiem to gwóźdź do trumny Marleny Wężyk-Głowackiej .... pozdrawiam

124

D6D ~D6D (Gość)30.10.2018 22:04

A to prawda że p Marlena ma tylko 2-lata doświadczenia bo tyle raptem była w radzie miasta?

85

gość ~gość (Gość)31.10.2018 08:58

Potencjalny wyborco jak chcesz jakichś usług to w Razem dla Piotrkowa jest specjalistka czyli pani Monika Tera radna z ramienia ugrupowania, dla którego ważne są wartości chrześcijańskie.

65

małgoŃ ~małgoŃ (Gość)30.10.2018 15:28

Jakie TROLE jeśli komuś praca nie odpowiada przy Prezydencie lub gdzie indziej zawsze może zmienić ZAWSZE !!
Panie maurycy Pan chyba zgagę ma do Prezydenta NASZEGO bo czuć spokojniej ;)

98

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat