Ja chociaż otrzymałam piękna sadzonkę kwiatka od Pana Chojniaka tylko on jest przystojny i spokojny nie jak ta pyskata
ma mój głos
na Chojniaka co dzieli ludzi na lepszych i gorszych nie zamierzam głosować
przykładem jest jak podzielił ludzi na ul. Granicznej robiąc kanalizację na jednej stronie zapominając o drugiej, a na pytania czemu odpowiedział pisemnie, że jesteśmy nierentowni. Mam nadzieję że pani Marlena zrobi porządek i przeprowadzi kanalizację na całej długości ulicy. Mam nadzieję że braknie mu właśnie tych nierentownych głosów.
Niestety, pani przegrała z panem :( Spodziewałem się czegoś innego. Atakowanie jednak nie popłaca. Zmieniam decyzję w kwestii niedzieli :(
Po takiej debacie pani Marleny to tylko może być Wójtem Łęk Szlacheckich a nie Prezydentem takiego pięknego grodu jakim jest Piotrków T. Jeszcze pomocnika z Łodzi ściągnęła pytam po co ...
Na forum intensywnie produkują się trole Chojniaka bojące się, że stracą posadki w miejskich spółkach. Mam nadzieję na mobilizację piotrkowian i usunięcie bezpowrotnie tego pana.
Ludzie, jak p.Zdanowska jest autorytetem dla p. Wężyk-Głowackiej to Wam gratuluję mądrości.
Oj jakiej stagnacji w Piotrkowie Zdanowska mówi? Szkoda, że nie rozwinęła tej myśli...
ciekawo kto na was wszystkich darmozjadów zarobi jak już wszyscy wyjadą
Wygra ten kandydat, na którego zagłosuje większość. Ważne byśmy wzięli udział w głosowaniu w najbliższą niedzielę.
Potem się okaże że najbardziej niezadowoleni z władzy są ci co nie głosowali w ogóle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!