Niestety kompletnie nie przekonuje mnie Pani Marlena, będę za Panem Chojniakiem. a wszystkim polecam IDŹCIE NA WYBORY
Arogancka, pyskata i bez żadnych konkretów. Głowacka zmasakrowana na debacie.
A co poszła o pomoc do łodzi co w naszym mieście brak mądrych ludzi wstyd oni tylko zagranica i ulica
Czy Wy jej słuchaliście w debacie? Jest źle wychowana, niegrzeczna. Elementarny brak kultury bije po oczach. Wstrętna i napastliwa...
No to wyszła słoma z butów Pani Głowackiej czy Wężykowej. Zero konkretów, nerwowość - mam nadzieję że się nie popluła w studio. Panie Prezydencie Krzysztofie CHOJNIAKU po prostu ją zjadłeś. GRATULACJE !!! Wiedza merytoryczne przygotowanie to pana atuty. P. Marlena zachowywała się jak niegrzeczny uczeń w stosunku do profesora. GRATULACJE DLA PANA K. CHOJNIAKA.
Dziękuję Pani Marleno. Po wysłuchaniu debaty pomogła mi Pani podjąć decyzję.
ZAGŁOSUJĘ NA CHOJNIAKA!!!!!!
Kosmetyczka, jakbyś miała choć trochę kultury, to byś przeprosiła prezydenta za fałszywe informacje. DNO, DNO! Kosmetyczka~!!! Publikujcie komentarze na moją odpowiedzialność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!