poparcie od osoby z wyrokiem. No to Pani MGW już dziękujemy. Nie chcemy takich w Piotrkowie
Lubię te dziewczyny więc zagłosuję na Marlenę, Chojniak miał już swoje "5minut" więc dajmy szansę innym.
no proszę ręka rękę myje
już pisałem
Układ rodzi Układ
CZERWONA KARTKA
Nie potrzeba nam tu polityki lecz gospodarza samorządowca. Zdanowska niech robi wypad do swojego zadłużonego grajdołu. Piotrków stolicą województwa - to duma regionu. Wobec tego popieram Chojniaka.
Przechodziłam dzisiaj przez halę i słyszałam słowa..na kogo na tą panią chyba pani sobie zartuje ze mam na nią głosowac!baba ma rządzić chyba pani zartuje to tyllo dwa cytaty które napisałam a było ich znacznie więcej to mówi samo za siebie kogo wybrać,Chojniak vhociaz cos robi
Ludzie!! Może i kobieta z wyrokiem, ale tyle ile ona zrobiła dla Łodzi! Wszędzie chodniki porobione, non stop coś naprawiają! Łódź pod wodzą Zdanowskiej zmienia się na lepsze!!!
Wstyd! Wstyd! Wstyd! Mi już nawet debata nie jest potrzebna, wiem, na kogo głosować.
Przepraszam Państwa, że chodziłam z tą panią, ale ona sama chciała !
Zagłosujcie na pana Chojniaka co zaprowadził Piotrków na ostatnie miejsce wśród miast powiatowych.Ostatnio czytałem ,że nawet prostytutki zarabiają najmniej w Piotrkowie względem całej Polski.Głosujecie na Chojniaka bo żrecie razem z jednego koryta i boicie się,że układ się skończy.Pora na zmiany,bo patrzeć na was już nie można.Już wszyscy zapomnieli jak było referendum o odwołanie Chojniaka,bo tylko ceny za wodę podnosił tak budżet miasta ratował.Najgorszy prezydent w Polsce.Kilkanaście tysięcy ludzi wyjechało z Piotrkowa tak tu dobrze.Ja jak wygra Chojniak też wyjeżdżam do Berlina bo,jak mówiła pani Pawłowicz jak się komuś nie podoba to do Berlina.Przynajmniej tam będę żył jak człowieka,a wy w tym czasie będziecie podziwiać mediatekę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!