Słuchałam debaty.Żenująca prezentacja p.Marleny.Mało merytorycznie,główną koncepcją było zakrzyczenie rozmówcy.Dobre to na hali a nie w debacie politycznej.
Pani marleno-takie krzyki jak w debacie to na hali. Brawo panie Chojniak! Siła i spokój taki ktoś powinien być prezydenten
Po wysłuchaniu debaty tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że głosowanie na Panią Marlenę byłoby jedną wielką pomyłką. Swoją arogancją i pyskowaniem pokazała niski poziom kultury.A rozdając latem w upalny dzień wodę mieszkańcom Piotrkowa w ,,trosce" o ich zdrowie było żenujące....Ale nie mam obaw, Pani Marlena nie wygra tych wyborów.
Brawo panie prezydencie! Szacunek dla Pana za opanowanie i spokój, takiego prezydenta chcemy a nie kobietę która krzyczy i nic nie ma do zaoferowania oprócz obgadywania innych
To nie był pani dzień pani marlenko :) Piotrkowianie złożą się na bilet do Łodzi do pani zdanowskiej
Brawo p.Krzysztofie Więcej zakazów w Piotrkowie zróbmy obóz z miasta a młodzi na pewno wyjadą bo oprócz jednej firmy którą Pan wymienia niema nic nowego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!