Nie ma to jak dozur dla kogos kto wyszedł na warukowym z wiezienia. Pogratulowac decyzji
Grozili śmiercią i podpaleniem domu, zostali zatrzymani i TYLKO dozory??!!
Przecież to typowe wymuszenie rozbójnicze art. 282 kk od roku do 10 lat pozbawienia wolności ewentualnie zmuszanie do określonego zachowania art. 191 kk do 3 lat pozbawienia wolności. Kierowanie gróźb karalnych to grzywna, ograniczenie wolności a w najgorszym wypadku do 2 lat pozbawienia wolności.
zastanawiam się dlaczego nie podciągneli tego pod tak zwana i pospolitą " dziesionę "
zastanawiam się dlaczego nie podciągneli tego pod tak zwana i pospolitą " dziesionę "
Dozory dla bandytów? I po co nam policja? Dlatego nie mam dla policjantów szacunku - nie dają mi poczucia bezpieczeństwa tylko mandat za fotoradar!
trepie a co policja ma zrobić? policja spisała sie wzorowo,a bandytów wypuszczają prokuratorzy i sędziowie,a nie policja. weź sie zastanów tłumoku co piszesz
Sądzę że nikt za darmo okien nie powybijał, zresztą z tego co wiem to święci nie jesteście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!